Віталій Кличко бажає «Динамо» перемоги у матчі з «Ріу Аве»!

Віталій Кличко бажає «Динамо» перемоги у матчі з «Ріу Аве»!

Неодноразово найкращий у минулому боксер світу, а зараз успішний політик відвідував матчі улюбленої команди, щиро бажаючи її гравцям та тренерам перемоги.

Напередодні останнього в нинішньому році домашнього матчу Ліги Європи проти «Ріу Аве» Віталій Володимирович зробив запис на власній сторінці Фейсбук, де побажав динамівцям успіхів. Цікаво, що запис столичний мер супроводив власним фото у реглані «Легенда Києва».

«Завтра київське «Динамо» зіграє останній у цьому році домашній матч у рамках групового турніру Ліги Європи з португальським «Ріу Аве». Україні зараз, як ніколи, потрібні перемоги – в різних сферах та на різних рівнях. Я давній та відданий уболівальник «Динамо». Це – команда легендарних перемог та наполегливого шляху до них. Вірю, що ви зробите все можливе, щоб учергове порадувати киян й усіх українців красивим футболом та гідною перемогою. Знаю, що на неї чекають і ті вболівальники клубу, які сьогодні захищають незалежність та майбутнє нашої країни на передовій. Україна переможе!», – зазначив Віталій Кличко.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер