Віталій Буяльський: «У матчі з «Ромою» потрібно діяти компактно як в обороні, так і в атаці»

Віталій Буяльський: «У матчі з «Ромою» потрібно діяти компактно як в обороні, так і в атаці»

Півзахисник «Динамо» Віталій Буяльський поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку 3-го туру основного етапу Ліги Європи проти римської «Роми».

- Що можете сказати про «Рому»?

- Думаю, «Рому» не має сенсу представляти, оскільки команда завжди бореться за найвищі місця в чемпіонаті Італії, а в єврокубках, напевно, вже впродовж останніх років десяти грає на дуже високому рівні. Ми сьогодні розібрали суперника, головний тренер вказав на їхні помилки, яких вони припускаються в обороні та атаці, на що потрібно нам звернути увагу. Думаю, завтра тренерський штаб нам ще підкаже, як потрібно правильно грати проти них. Тому будемо все робити, що від нас залежить.

- Яке враження справив на вас матч «Роми» з «Інтером»?

- Команда добре грала проти «Інтера». А до поразки, напевно, призвели індивідуальні помилки футболістів «Роми». Але при цьому побачили, наскільки команда добре володіє м'ячем, тому нам потрібно діяти компактно як в обороні, так і в атаці. Будемо старатися робити це завтра.

- Одним із головних придбань «Роми» в це міжсезоння став перехід Артема Довбика. Чи спілкувалися з ним?

- Спілкувалися з ним лише в розташуванні збірної. Щодо нашого майбутнього матчу, то загалом жодного діалогу не було. Він лише казав, що лише прийшов до команди, вливається в колектив. Інша мова, інші пріоритети, інша структура гри – не така, що була в Іспанії. Сподіваюся, що в нього все буде добре в «Ромі».

- Сьогодні День народження в Андрія Ярмоленка. Чи вітала його команда якось?

- Зателефонував, привітав його. У нього кругла дата. Спілкувалися з головним тренером, між собою обговорювали, думаю, він ще три-чотири роки пограє, якщо буде бажання, звичайно (посміхається). А так будемо вітати вже після повернення до Києва.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер