Вісім динамівців викликані на березневі спаринги збірної України

Вісім динамівців викликані на березневі спаринги збірної України

Серед них – вісім динамівців: воротар Денис Бойко, захисники Євген Хачеріді та Микита Бурда, півзахисники Руслан Ротань, Віктор Циганков, Віталій Буяльський, Володимир Шепелєв а також нападник Артем Бєсєдін.

Друге у своїй кар’єрі запрошення до збірної отримав оборонець Микита Бурда. Перше датоване березнем 2015 року. Тоді захисник «Динамо» потрапив до заявки на відбірний матч проти Іспанії (27 березня 2015 року, Севілья), однак на поле не вийшов. Після гри у футболіста діагностували загострення апендициту, і він терміново залишив розташування команди для проведення операції.

Варто відзначити й повернення до лав збірної воротаря Дениса Бойка, який востаннє отримував виклик до табору синьо-жовтих рівно рік тому — на березневий збір 2017 року. Тоді Денис був запасним у складі на кваліфікаційний матч проти Хорватії. На даний момент Бойко провів за головну команду країни п’ять поєдинків (усі — товариські).

Традиційні лідери за числом запрошень до національної збірної, «Динамо» й «Шахтар», цього разу ділитимуть першість: кожен клуб отримав по вісім викликів.

Національна команда розпочне збір 19 березня у Харкові, розмістившись у готелі «Superior Golf & Spa Resort». Наступного дня головний тренер збірної України Андрій Шевченко зустрінеться з представниками масмедіа у конференц-залі стадіону «Металіст» (початок — о 17.30), а о 18.00 на поле харківської арени вийдуть гравці синьо-жовтої команди — для участі у відкритому тренуванні.

У Харкові збірна квартируватиметься до 21 березня. Цього дня о 16.00 чартер із національною командою України на борту візьме курс на Іспанію, де продовжиться підготовка синьо-жовтих до міжнародних матчів.

Олександр Гливинський, прес-аташе національної команди

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер