Вісім динамівців у складі України U-17 не залишили шансів Болгарії

Вісім динамівців у складі України U-17 не залишили шансів Болгарії

У матчі з господарями змагань, командою Болгарії, «синьо-жовті» забили три «сухих» м’ячі.

Команда Олега Кузнецова вже на 28-й хвилині залишилися у меншості після того, як Підручний, сфоливши проти Йорданова, отримав другу жовту карту. Але вилучення не тільки не стало на заваді українцям: за десять хвилин наші хлопці відкрили рахунок у матчі. Динамівець Волошин ударом зі штрафного з 30-ти метрів застав зненацька воротаря Дічевскі.

На 47-й хвилині наша команда реалізувала контратаку, яку впевнено завершив Мудрик. Сікану, який вийшов на заміну у середині другого тайму, знадобилося всього вісім хвилин, аби встановити остаточний рахунок – 3:0.

У зустрічі були задіяні й вісім представників нашого клубу. Окрім автору першого гола Вікентія Волошина, який вийшов на поле у стартовому складі та був замінений на 71-й хвилині, увесь поєдинок відіграли Кристьян Біловар, Артем Шулянський, Роман Бодня, Данило Хондак, та Микола Ярош, а Іван Дероган грав з перших хвилин і був замінений у другому таймі. Наприкінці зустрічі з лави запасних гру підсилив Ярослав Надольський.

13 жовтня підопічні Кузнецова зіграють другий матч кваліфікації із азербайджанцями.

ЧЄ 2017/2018. Кваліфікаційний раунд

Болгарія U-19 – Україна U-19 – 0:3  

Україна: Трубін (к), Біловар, Данилюк, Волошин (Ауссі, 71), Мудрик (Надольський, 79), Шулянський, Бодня, Хондак, Підручний, Ярош, Дероган (Сікан, 60).

Голи: Волошин (38), Мудрик (47), Сікан (68)

Попередження: Хамуд (57), Йорданов (77) - Підручний (19), Шулянський (44).

Вилучення: Підручний (28).

Фото - сайт ФФУ

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер