Вісім динамівців готуються у складі збірної України до відбіркового матчу чемпіонату Європи проти Іспанії

Вісім динамівців готуються у складі збірної України до відбіркового матчу чемпіонату Європи проти Іспанії

Суперником нашої команди стане чинний чемпіон Старого світу збірна Іспанії. Поєдинок відбудеться в Севільї на арені «Рамон Санчес Пісхуан» (вміщує 48,649 глядачів).

Що й казати, місце майбутньої битви для шанувальників футболу середнього та старшого поколінь знакове, адже на цьому стадіоні свій пам'ятний гол на чемпіонаті світу 1982-го року Бразилії забив у складі збірної СРСР динамівець Андрій Баль.

До майбутньої зустрічі з грізною Іспанією готуються відразу вісім гравців нашого клубу: голкіпер Олександр Рибка, захисники Євген Хачеріді та Микита Бурда, півзахисники Олег Гусєв, Сергій Рибалка, Денис Гармаш та Андрій Ярмоленко, а також нападник Артем Кравець.

Уперше викликаний до табору національної збірної 19-річний захисник «біло-синіх» Микита Бурда налаштований на повну концентрацію та викладку в тренувальному процесі: «Хочу себе показати, якось себе проявити, а не просто приїхати на один збір та поїхати звідси».

Ще один динамівець, нападник Артем Кравець, який повернувся під жовто-сині знамена після тривалої перерви, впевнений, що досягти позитивного результату можна навіть проти найсильнішої за силою збірної: «Будь-хто може переграти будь-кого, тому потрібно серйозно готуватися. Думаю, якщо добре підійдемо до цієї гри – в гарному настрої та хорошій готовності, – то зможемо відібрати очки в іспанців. А можливо навіть і перемогти!».

Настрій наших хлопців свідчить багато про що. Команда готується дати бій майстерній команді Вісенте дель Боске, яка поки що ділить у нашій відбірковій групі з Україною 2-3 місця, маючи в активі дев'ять очок. Попереду на відстані однієї перемоги Словаччина, відпускати яку далі не хочемо ані ми, ані наш майбутній суперник.

Олег Задерновський

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер