Віктору ЦИГАНКОВУ – 21!

Віктору ЦИГАНКОВУ – 21!

Сьогодні свій 21-й День народження відзначає віце-капітан, півзахисник «Динамо» і національної збірної України Віктор Циганков!

Із ранніх років Віктор виокремлювався серед однолітків своєю зрілою та впевненою грою, тому не дивно, що його часто запрошували грати за старших хлопців.

Талановитий футболіст приєднався до нашого клубу у другій половині сезону 2010/2011 років, і з динамівської Академії випускався разом із хлопцями 1996 року народження, хоча сам народився в 1997-му. Оминувши «Динамо» U-19, він був одразу зарахований до молодіжної команди клубу, а у віці 16-ти років вперше побував на зборі головної команди, що проходив в Австрії. Дебютував в офіційних матчах за першу команду «біло-синіх» 13 вересня 2016 року в домашньому поєдинку групового етапу Ліги чемпіонів проти неаполітанського «Наполі» (1:2). З тих пір Віктор став незамінним гравцем основного складу та не раз виводив партнерів на поле із капітанською пов’язкою. Також динамівця регулярно запрошує під знамена національної збірної України тренер Андрій Шевченко.

У цей святковий день бажаємо Віктору міцного здоров'я, особистих та командних успіхів, сил, енергії, лише перемог у всіх сферах життя, здійснення бажань та сімейного щастя!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер