Віктор УСОВ: «Сподобалася перша половина кожного з трьох матчів»

Віктор УСОВ: «Сподобалася перша половина кожного з трьох матчів»

- Перш за все, хотів би відзначити хорошу організацію турніру, який проходить на високому рівні, зібрались сильні учасники. Що стосується нашої команди, ми ще не повністю встигли пристосуватися до паркетного покриття, адже тренуємося і граємо на синтетиці, у залі у нас було лише одне тренування перед виїздом та розминка вже в Остраві. Те саме стосується і футзального м’яча, бо граємо ми звичайним. Але нічого страшного, намагаємося швидко перелаштовуватися, наскільки це можливо, думаю, завтра ситуація покращиться. Ми задоволені, що вдалося виїхати на міжнародні змагання, адже вони дають нам більш об’ємну інформацію по нашим хлопцям. Для них це колосальний досвід. Щоправда, деяким важко впоратися із хвилюванням, потрібен певний час, щоб звикнути до тах турнірів, але є й такі, хто знаходиться у команді довше та вже їздив на змагання за кордон, тому орієнтується швидше.

- Як можете охарактеризувати суперників, з якими доводилося зустрічатися у перший ігровий день?

- Найважчою, звісно, була перша гра турніра зі «Славією», адже старт змагань завжди дещо хвилюючий. Соперник був досить організованим, хлопці швидкі та технічні, загалом, усі команди рівні. Мені сподобалася перша половина кожного нашого матчу. Максимально даю ігрову практику усім хлопцям. Попоредньо у нас є три четвірки, але по ходу кожної гри, у залежності від ситуації, вони видозмінюються за складом. Це залежить від того, як хлопці реагують на ігрові моменти. У форматі 4+1 вони грали рік тому, тож доводиться багато чого згадувати знову.

- Із чим повязана закономірність, що першу половину матчу команда проводить краще, ніж другу?

- Оскільки ми даємо можливість зіграти усім, це не завжди позначається на результаті у позитивний бік. Де ж, як не на міжнародних змаганнях із хорошими суперниками, загартовувати їх. А основний момент – це те, що ми фізично не встигаємо перелаштуватися із м’якого газону на жорсткий паркет. Природно, що хлопців не вистачає на увесь ігровий час.

- Ви вже бачили у грі суперників, з якими зустрінетеся завтра, яке враження склалося про них?

- Повторюся, усі команди рівні, та особливо сподобався «Вест Хем» - хлопці організовані, добре рухаються, усі високорослі, швидкісні, технічні, тож ця команда виділяється. Думаю, вони були готові до цього турніру та заздалегідь перейшли на паркет. Але ми теж готові до екстремальних ситуацій і викликів та серйозно готуємося до завтрашнього ігрового дня.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер