Віктор УСОВ: «Футболісти почали діяти впевненіше, але ще можуть додати»

Віктор УСОВ: «Футболісти почали діяти впевненіше, але ще можуть додати»

- Помітно, що хлопці потроху призвичаюються до покриття, формату змагань. Знаю, що вони можуть ще додати, тож, у порівнянні із першим ігровим днем, ситуація значно покращилася, думаю, така тенденція продовжиться і завтра.

- Мабуть, матч із «Вест Хемом» стоїть окремо? За рахунок чого вдалося перемогти англійців?

- З такими суперниками завжди цікаво грати. «Вест Хем» - команда з ім’ям, до них, справді, була особлива увага, але, як я вже казав, на цьому турнірі усі суперники більш чи менш рівні, усі грають у футбол. Із англійцями було цікаво показати, на що ми здатні, адже у них швидкісні хлопці, але у нас вийшло зіграти на випередження. У них є кілька атакуючих гравців, яким небажано давати вільно приймати м’яч, тому звернули на це увагу на установці. Наші захисники впоралися, а також вони брали участь в атаках, тож усе склалося непогано. Хлопці добре себе проявили, підкреслю, що навіть у матчі із таким суперником були задіяні та зіграли майже усі, за винятком, може, пари футболістів.

- Мабуть, і у гравців настрій кращий,вони почувають себе впевненіше?

- Так, вони сьогодні виглядають впевненіше, адже краще познайомилися із майданчиком та згадали особливості гри у форматі 4+1. Втім, повторюся, бачу, що вони ще можуть додати.

- У матчах стадії плей-оф, де не можна допускати осічок, футболістам буде складніше?

- Не сказав би. У нас паралельно із першістю міста проходить і Кубок Києва, де умови такі ж самі, тому для хлопців немає нічого нового. Тож, усі розуміють, яким відповідальним буде завтрашній день. Тож серйозно готуємося та відновлюємося.

- Чи має для вас значення зайняте перше місце у групі, чи головним було просто пройти далі?

- Найголовнішим для нас було якомога швидше адаптуватися до поля та до м’яча, згадати та пропрацювати усі ігрові зв’язки, а також дати хлопцям ігрову практику. Вони трохи заспокоїлися, почали грати впевненіше, опустили м’яч донизу, з’явилися хороші комбінації, гра «у стінку», словом, стали виглядати цікавіше.

- З якою командою з паралельної групи вам би хотілося зустрітися у стадії плей-оф?

- Хотілося б перетнутися із «Спартою» з Праги, «Міланом», «Баніком» (Острава). Що стосується львівських «Карпат», з ними ми зовсім скоро зустрінемося в Україні, а саме, наприкінці грудня під час щорічного турніру ім. Євгена Рудакова, що проходить на базі «Динамо» у Кончі-Заспі – вони вже запрошені.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер