Віктор СЕРЕБРЯНИКОВ: «Футбол у Києві завжди був і буде»

Віктор СЕРЕБРЯНИКОВ: «Футбол у Києві завжди був і буде»

- Зізнаюся чесно, я біг до Києва від армії, адже мене кликали до ЦСКА. Вже навіть забрали паспорт і всі документи до Москви, от і довелося в прямому сенсі слова тікати звідти. Та й моя мати не хотіла, щоб я їхав із України. У «Динамо» мене добре прийняли, допомогли з армією, ставлення до мене було прекрасним. А футбол у Києві завжди був і буде, тому що тут його дуже любить народ і керівники. Зараз у нинішнього «Динамо» не все виходить, на команду іноді боляче дивитися, але я впевнений, що все налагодиться.

Безумовно, найяскравішою подією в моїй футбольній кар'єрі стала перша перемога в чемпіонаті СРСР в 1961-му році, коли ми обійшли Москву. Ми були зовсім молодими, тоді грав покійний Лобановський. Це було справжнє свято і для народу, і для нас.

«Динамо»
досвідчений клуб, можна навіть сказати, древній. Протягом свого існування він багато чого пережив і падіння, і злети. Зараз йому знову тяжко, але цей момент потрібно пережити. Не буває все постійно гладко, завжди тільки перемагати неможливо.

Вам приємно дивитися матчі «Мілана», «Реала», «Барселони»? Бажаю команді, щоб вона грала не менш чудово, і щоб інші команди рівнялися на «Динамо», а не навпаки.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер