Віктор МОРОЗ: «Залишилися незадоволені лише результатом»

Віктор МОРОЗ: «Залишилися незадоволені лише результатом»

- Судячи з результату, у нас багато чого не вийшло, зокрема, не змогли реалізувати свою ігрову і територіальну перевагу, а також створені моменти. Безумовно, є чинники, які на це вплинули: гідний суперник, неймовірна спека і те, що ми проводимо матчі другий день поспіль. Втім, було важко обом командам. Так буває у футболі, що м'яч вперто не йде в ворота. А біля наших володінь він знайшов одну-єдину купину, влучив в неї і залетів у ворота - пощастило одеситам. В цілому, ми залишилися незадоволені лише результатом.

Ми припускали, що «Чорноморець» буде діяти саме таким чином, були до цього готові. У сьогоднішньому матчі постаралися дати менше навантаження футболістам, які мали більше ігрового часу вчора, тому склад змінився. Повторюся, вважаю, тільки результат негативний, турнір триває, у нас все попереду. Будемо сподіватися, що в наступних іграх реалізація не буде на підводити.

Завтра на турнірі вихідний, думаю, він піде нашій команді на користь. За ці два дні хлопці віддали дуже багато сил на полі, а деякі - всі сили. Тож цей день дуже важливий для відновлення.

У заключному матчі групового етапу проти ужгородської СДЮСШОР налаштовуємося тільки на перемогу і найвищі місця на турнірі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер