Віктор МОРОЗ: «Сьогодні багато чого не виходило»

Віктор МОРОЗ: «Сьогодні багато чого не виходило»

- Кількість ударів у площину воріт у першому таймі (їх було сім) – це, мабуть, єдиний плюс, але загалом грою в першій половині зустрічі ми не задоволені – багато чого не виходило і в лінії оборони, і в середній лінії, а через це і в атаці не ладналося. Крім того, не працювали фланги, словом, є про що поговорити,  що проаналізувати та виправляти.

- Активність Демяна Чубатого, який віддав гольову передачу, теж була позитивним моментом у першій половині зустрічі?

- Так, він, дійсно, був активним, але не завжди діяв так, як ми від нього вимагаємо. У нього було багато позиційних помилок, словом, вважаю, він був недостатньо ефективним.

- Здалося, що під час гри активнішим був лівий фланг, ніж правий?

- Так, у першому таймі хоча б лівий фланг працював, але окрім тих подач, які зробив Дем’ян Чубатий, флангових атак було не достатньо.

- Що сталося на початку другого тайму, коли наша команда пропустила двічі? Як прокоментуєте гру та помилки воротаря Ісаченка?

- Це дитячий футбол – помиляються всі, зокрема і воротар, просто помилки голкіперів більш помітні. Після гри я сказав йому: «Сьогодні хлопці тебе виручили, вигравши матч¸а наступного разу ти їх виручиш на останньому рубежі, коли вони помиляться».

- Переможний мяч – це результат того, що ви почали грати у той футбол, який ви хочете бачити, чи просто рахунок зобовязував?

- Хлопці старалися, вони і нас чули, і установку пам’ятали, і намагалися «витягти» гру, виправляючи моменти, які не виходили. Мабуть, перемогли зокрема й за рахунок своєї майстерності. Потрібно віддати належне і супернику – «Ворскла» цікава команда, але ми заслужили цю перемогу.

- Прокоментуйте цей вирішальний гол Царенка.

- Був штрафний удар ближче до бокової лінії, Антон подав у площину воріт, воротарь невдало зіграв на виході, і м’яч залетів у дальній кут, нікого не торкнувшись. Утім, цей м’яч не дозволив уникнути нервового кінця. Напруга була присутня до останньої хвилини – це було помітно по хлопцям. Навіть ті, хто виходив на заміну, почувалися нервово.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер