Віктор МОРОЗ: «І хорошу гру показали, і результату досягли»

Віктор МОРОЗ: «І хорошу гру показали, і результату досягли»

- Насамперед, ми залишилися задоволені результатом: дві гри - дві перемоги. Сподобалася організація турніру, прийом. Звісно, тренери не можуть бути всім задоволені, є моменти, над якими нам потрібно працювати і вдосконалюватися. Якщо говорити про загальні враження, першим днем ​​ми задоволені.

- Яка думка у вас склалася про суперників - збірну Латвії і «Герту»?

- На цьому турнірі всі суперники хороші. На таких змаганнях ми набуваємо досвіду, дивимося інші школи футболу: німецьку, латвійську, польську і т.д. Тож, подібні турніри дуже корисні в плані розвитку наших хлопців.

- Чи допоміг той факт, що ви мали можливість перед грою бачити матч «Герти» з «Ягеллонією» з трибуни і трохи вивчити суперника?

- Звичайно. У якихось моментах нам було простіше з ними грати, оскільки ми дещо по-іншому побудували свою гру. Приємно, що ми і гру показали хорошу, і результату досягли.

- Графік два матчі на день - важкий чи хлопці справляються?

- Звичайно, важкувато, тим паче, що сьогодні був дощовий день, і хлопці трохи втомилися. Час, який у нас є до завтрашніх ігор, потрібно максимально використовувати для відновлення і відпочинку, щоб у другий день знову показати свої найкращі якості, не припускаючись тих помилок, які ми робили сьогодні. Хоча похибки, безумовно, будуть, від цього нікуди не дітися, але хотілося б, щоб вони не повторювалися.

- У матчах ви задіюєте всіх футболістів, які є у вашому розпорядженні. А чому в поєдинку з «Гертою» не грав Александров?

- На жаль, він отримав пошкодження, і поки невідомо, наскільки серйозне. До цього в нього була травма спини, і це може бути рецидив.

- Що думаєте про вашого завтрашнього суперника «Ягеллонію»? З огляду на те, що наша команда вже забезпечила собі місце у півфіналі, грати має бути простіше?

- Ми все одно хочемо, щоб наші хлопці виконували установку на гру і вимоги, які ми пред'являємо, щоб прогресували і росли як футболісти і як команда, а результат - на другому місці.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер