Віктор АНІСІМОВ: «Обіцяємо приємну атмосферу та гарячі напої!»

Віктор АНІСІМОВ: «Обіцяємо приємну атмосферу та гарячі напої!»

Про готовність головної арени країни, на якій буде проходити матч, а також про новинки, які чекають на глядачів, розповів директор із зовнішніх зв'язків Державного підприємства «Національний спортивний комплекс «Олімпійський» Віктор Анісімов:

- Скільки глядачів очікується на першому домашньому матчі «Динамо» в новому році проти «Олімпіка»?

- Орієнтовно до 15 тисяч чоловік. З одного боку, це початок сезону, й багато хто, напевно, хотів би піти на футбол, але, з іншого, суперник у «Динамо» не найсильніший, тож глядачі очікують не найвидовищніший матч. Та й погода значною мірою впливає. Якщо буде тепло та сонячно, народу може прийти більше, все ж таки, матч у суботу, а не в неділю - це додатковий плюс. Суботні матчі зручніші для вболівальників, оскільки попереду ще цілий вихідний, а якщо гра увечері в неділю, багатьом людям наступного дня йти на роботу, дітей потрібно підготувати до школи, тому не всі можуть прийти відпочити сім'єю. Тож день проведення гри може значною мірою вплинути на явку глядачів.

- Чи передбачені якісь зміни або нововведення щодо комфорту глядачів на стадіоні?

- Ми працюємо у штатному режимі, й максимально комфортні умови для глядачів намагаємося створити на кожному матчі. Обіцяємо хорошу, приємну атмосферу. Також розглядаємо питання про музичну складову під час перерви, яка стала вже традиційною на нашому стадіоні, щоб розважити глядачів виступами цікавих артистів. У нас уже є кілька кандидатур, але поки вони на стадії обговорення та затвердження.

- Чи бувають у гостьових команд та у «Олімпіка», зокрема, незвичні чи особливі вимоги до НСК «Олімпійський»?

- Поки ми з таким не стикалися. Вболівальники «Олімпіка» на стадіоні бувають, але їх не так багато через специфіку розташування самої команди. Не всі можуть приїхати до нас до Києва, щоб подивитися гру та підтримати свою команду. Ми очікуємо певну кількість фанатів «Олімпіка», але конкретне число буде зрозуміле ближче до вихідних.

- Які сектори найбільше заповнюють динамівські вболівальники?

- Це бізнес-сектор, оскільки там центральні місця, а також сектори навпроти. Ці трибуни вважаються найбільш зручними для перегляду та популярними. Але у цьому питанні іноді відіграє роль цінова політика клубу щодо вартості квитків. Час зараз не найпростіший, самі розумієте, люди змушені економити, купуючи квитки не найвищої цінової категорії.

- Які новинки з'являться в меню фаст-фудів?

- Це питання зараз також активно обговорюється, остаточну інформацію зможу сказати ближче до матчу. Поки можу запевнити, що ми забезпечимо точки харчування гарячими напоями, тож усі вболівальники зможуть зігрітися в холодну погоду.

- Після останнього матчу в осінній частині сезону люди скаржилися на проблеми з проходом на стадіон...

- У черговий раз хочу нагадати глядачам, що турнікетні лінії відкриються за дві години до матчу, й для того, щоб не відчувати незручностей при проходженні перевірки та вході на територію стадіону, запрошуємо всіх прийти трохи заздалегідь. Якщо переважна маса людей приходить за 10-15 хвилин до початку гри, вони самі собі створюють незручності. І тут питання вже далеко не в кількості працюючих турнікетів - їх достатньо, щоб усі бажаючі вільно потрапили на стадіон. Більше того, ми готові відкрити їх хоч і всі, коли знаємо, що очікується велика кількість глядачів.

- Як буде забезпечуватися безпека на стадіоні?

- Система безпеки на час проведення матчу завжди обговорюється з футбольним клубом «Динамо» на передматчевій нараді, щоб ми могли скоординувати свої сили. Саме тоді буде вирішено питання й за кількістю охорони, й за кількістю стюардів, оскільки система безпеки залежить від очікуваної кількості глядачів.

- Уже відомо, хто з VIP-персон буде присутній на найближчому матчі?

- Поки запитів не надходило, вони надходять ближче до дня матчу. Зазвичай нашим частим гостем є перший президент України Леонід Кравчук. Він - великий шанувальник київського «Динамо» та гри мільйонів загалом.

* фото А. Лукацький

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер