Тренери та вихованці ДЮФШ «Динамо» - серед найкращих футболістів року

Тренери та вихованці ДЮФШ «Динамо» - серед найкращих футболістів року

У внутрішньому дворику стадіону було як ніколи багатолюдно – тут проходив святковий вечір «Зв’язок поколінь. Ветерани футболу - дітям», організаторами якого стали Федерація футболу міста Києва, Асоціація ветеранів футболу м. Києва та ФК «Динамо» Київ.

У програмі свята – нагородження ветеранів футболу, відзначення номінантів щорічного конкурсу, вшанування пам`яті футбольних фахівців та концертна програма.

Спочатку до гостей звернувся голова Федерації футболу міста Києва Ігор Кочетов, після чого присутні вшанували пам’ять футболістів і тренерів, які протягом років кували славу українського футболу, але цього року пішли із життя. А потім розпочалася безпосередньо урочиста частина. Під час вечора було підбито підсумки футбольного року та нагороджено найкращих гравців дитячих команд у різних номінаціях.

У кожній віковій категорії було обрано трьох найкращих хлопців, а безпосередньо на сцені почесні гості чи ветерани обирали кульку з прізвищем переможця. Одразу відзначимо, що всі представники «Динамо» в кожній із номінацій були на рік молодшими, адже в чемпіонаті міста Києва команди клубної ДЮФШ грають із старшими суперниками.

Першими переможця серед футболістів 2010-го року народження обирали заслужені динамівські ветерани Андрій Біба та Володимир Мунтян. Ним став гравець нашої команди Єгор Гребельник. Додамо, що до трійки найкращих також потрапив і ще один динамівець - Марк Цибульський. А найкращий тренер U9 – Валерій Краснощок.

Серед гравців 2009-го року народження (U10) динамівці переможцями не стали, але серед претендентів на перемогу було також двоє представників нашої команди - Данило Дячук та Ренат Висоцький. А найкращим тренером цієї вікової категорії став наставник ДЮФШ «Динамо» Юрій Ястребінський.

Серед хлопців 2008-го року народження (U11) на перемогу претендував Кирило Рибак.

Був вихованець нашої ДЮФШ і серед хлопців наступної вікової категорії – 2007-го року народження (U12) – Валерій Титов.

Серед 14-тирічних (футболісти 2005-го року народження) до трійки найкращих потрапив Кирило Осипенко, він і став переможцем у номінації.

Отримав перемогу динамівець серед 16-тирічних футболістів (футболісти 2003-го року народження). Ним став динамівець Ігор Горбач. А найкращим тренером у цій віковій категорії рішенням Федерації Футболу міста Києва визнано тренера ДЮФШ «Динамо» Андрія Фартушняка.

Усі переможці та номінанти отримали подарунки та призи на згадку.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер