Ветерани «Динамо» в Ромнах: чудовий настрій та результативний футбол

Ветерани «Динамо» в Ромнах: чудовий настрій та результативний футбол

Команда «Електрон», що колись виступала у другій лізі чемпіонату України, а тепер грає на першість області, помірялася силами зі славетними гравцями «Динамо» минулих років. Зустріч, що пройшла в дружній атмосфері, завершилася бойовою нічиєю 3:3.

У складі «біло-синіх» відзначилися Олег Саленко (двічі) та Олександр Призетко. У цьому матчі за «Динамо» виступали такі гравці: Валерій Самохін, Сергій Кузнецов, Сергій Беженар, Андрій Оксимець, Володимир Безсонов, Едуард Цихмейструк, Олександр Призетко, Іван Яремчук (на фото), Сергій Нагорняк, Олег Саленко, Віктор Леоненко, Олександр Радченко, Віктор Хлус, Андрій Зав'ялов та Олександр Венглинський.

Гра викликала великий ажіотаж у райцентрі, мешканці якого через відсутність професійної команди неабияк скучили за футболом. Як зізнався один із уболівальників, а загалом цього дня на трибунах було близько трьох тисяч глядачів, стадіон «Електрон» такої відвідуваності не знав за роки незалежності України. За чудовий настрій вдячні роменці тепло подякували гравцям обох команд.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер