Ветерани «Динамо»: дві нічиї на Західній Україні

Ветерани «Динамо»: дві нічиї на Західній Україні

Нинішній рік у знаменитих у минулому гравців нашої команди виходить вельми насиченим. У середньому ветерани проводять по кілька матчів на тиждень, причому географія виїздів йде далеко за межі столиці України.

Минулими вихідними динамівці гостювали на Західній Україні.

У суботу в містечку Заліщики Тернопільської області «біло-сині» зіграли
внічию 2:2 з місцевою командою, яка виступає в першості області. Кияни вели в рахунку, м'ячі забили Олег Саленко (на фото) та Віктор Хлус, але потім молоді гравці господарів скоротили розрив, а за лічені секунди до фінального свистка арбітр призначив пенальті і рахунок став рівним.

Не менш бойовою вийшла і недільна зустріч, що пройшла також у Тернопільській області, в місті Чортків. Вона завершилася внічию 1:1, м'яч у динамівців забив Олег Саленко.

Ветерани «Динамо» були приємно здивовані увагою і ажіотажем, який був на невеликих, але затишних стадіонах. У Заліщиках на гру прийшло подивитися близько п'яти тисяч глядачів, майже половина населення міста. Після матчу глядачі ще довго не відпускали динамівців, брали автографи, фотографувалися. Були і представники місцевої преси.

У турне Західною Україною взяли участь В'ячеслав Сирота, Володимир Безсонов, Андрій Оксимець, Сергій Кузнєцов, Олександр Дамін, Едуард Цихмейструк, Іван Яремчук, Сергій Ковалець, Василь Рац, Юрій Грицина, Олександр Призетко, Віктор Леоненко, Олег Саленко та Віктор Хлус.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер