Уболівальники вшанували пам’ять Валерія Лобановського

Уболівальники вшанували пам’ять Валерія Лобановського

Такі поєдинки проходять щороку в середині травня на честь пам’яті легендарного динамівця Валерія Васильовича Лобавновського. Цього разу суперником команди фан-клубу «Динамо» стала команда Генерального штабу Збройних сил України.

- Це наші друзі, й коли я подзвонив капітану команди з пропозицією зіграти, він відразу ж погодився. Словом, вони моментально відгукнулися, зібралися, тренувалися та готувалися, – розповів глава Фан-клубу «Динамо» Сергій Михайленко.

Капітан команди Генштабу ЗСУ Віктор Трапезун:

- Для нас основне – це вшанування пам’яті такої видатної людини, як Валерій Лобановський, а щодо результату, вважаю, виграє найсильніший. Але в будь-якому випадку ми хотіли віддати шану метру футболу.

Цього разу команду Фан-клубу «Динамо» очолював тренерський тандем – одноклубники та однодумці Лобановського Володимир Мунтян та Андрій Біба, які представляють громадську організацію "Ветерани футбольного клубу" Динамо "Київ". Перед початком матчу ці без сумніву легендарні динамівці привітали учасників та подякували їм за любов до футболу та «Динамо». Натомість Володимир Мунтян та Андрій Біба отримали пам’ятні знаки від Збройних сил України.

А далі був дружній матч, який хоч і мав товариський статус, проходив у безкомпромісній боротьбі. Команди створювали моменти, порушували правила, заробляли штрафні та претендували на пенальті. Проте в підсумки два тайми по 30 хвилин завершилися нульовою нічиєю.

А на завершення президент Фан-клубу Сергій Михайленко розповів про один сюрприз для динамівських уболівальників:

- З 17 травня у приміщенні Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) в будні дні з 10.00 до 17.00 буде виставлено чемпіонський кубок, який наша команда вдруге поспіль виграла в цьому сезоні. Запрошую всіх уболівальників прийти та побачити його, доторкнутися та сфотографуватися, долучившись до історії.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер