VBET Ліга. «Олександрія» – «Динамо» – 0:1. Звіт про матч

VBET Ліга. «Олександрія» – «Динамо» – 0:1. Звіт про матч

У суботу, 13 квітня, київське «Динамо» в рамках 24-го туру гостювало в Олександрії, де зустрічалося з місцевою однойменною командою.

Матч першого кола подарував справжню гольову феєрію з шістьма забитими м’ячами – «біло-сині» здобули перемогу на клубному стадіоні імені Валерія Лобановського з рахунком 4:2. Цього разу подібною результативністю команди не порадували.

Зі стартовим свистком динамівці побігли в атаку, але перша небезпека виникла біля володінь Бущана – на щастя, Кулаков не встигнув замкнути простріл Мартинюка з лівого флангу.

Далі вже динамівці почали створювати моменти. Удар Андрієвського, який зіграв на добиванні після невдалої спроби захисників господарів подалі вибити м’яча, був заблокований, а Волошин після зручного пасу Шапаренка не зміг переграти голкіпера з гострого кута.

Найкращий момент у першій половині тайму мав Ванат. На 28-й хвилині Вівчаренко, відібравши м’яча у суперника в центрі поля, вивів до воріт Владислава, але динамівець, на жаль, пробив поруч зі стійкою.

Здавалося, що гол у ворота господарів от-от назріває, але увімкнулася повітряна тривога, яка затягнулася на добрячих півтори години. Після поновлення гри команди обмінялися моментами – спочатку після навісу з кутового та удару головою Дячук із лінії воріт вибив м’яча, а в наступній атаці Ванату не вдалося замкнути простріл Волошина.

За кілька хвилин Назар відзначився зі знаком «мінус». На 43-й хвилині динамівець був попереджений за небезпечну гру проти Логінова, а за дві хвилини побачив вдруге перед собою «жовте світло» за відмашку від того ж самого Логінова.

Після перерви вже господарі, маючи на одного гравця більше, володіли ініціативою. Футболісти «Олександрії» робили переважно ставку на флангові подачі, але до по-справжньому небезпечних моментів біля володінь Бущана вони не призводили. Був свій момент і в динамівців, коли Шевченко невдало зіграв на перехопленні, але відразу ж виправив власну помилку, заблокувавши добивання Шапаренка.

На 59-й хвилині повітряна тривога в Кіровоградській області вдруге перервала матч, цього разу пауза затягнулася трохи більше ніж на півгодини. Після незапланованого відпочинку могли виходити вперед олександрійці, коли після закидання до штрафного майданчика Кулаков прийняв м’яча на груди, але Вівчаренко встигнув ліквідувати загрозу.

А далі стався гол у виконанні «Динамо». Усе для взяття воріт зробив Бражко – Володимир пішов у жорсткий відбір проти Кравченка, заволодів м’ячем, розігнав атаку до штрафного майданчика, віддав пас на Шапаренка, Микола спробував обіграти опонента, але був заблокований, натомість м’яч відскочив назад до Бражка, який із меж штрафного майданчика вгатив м’яча під поперечину.

До фінального свистка було ще багато часу, в який господарі намагалися відчайдушно відігратися. Щоправда, нічого вигадати, окрім чергових флангових навісів та дальніх пострілів, підопічні Руслана Ротаня не спромоглися – усі удари блокувалися надійним захистом «біло-синіх».

Натомість другий м’яч побував у сітці воріт господарів. Шапаренко отримав передачу на лівому фланзі, прорвався до штрафного майданчика, прострілив у воротарський, де Ванат у дотик п’яткою пробив повз Шевченка – красень-гол! Щоправда, радість динамівців виявилася передчасною, оскільки у Миколи було зафіксовано офсайд, і взяття воріт не зарахували.

Нервових останніх хвилин уникнути не вдалося, але динамівцям вдалося втримати мінімальну перевагу до фінального свистка. У підсумку, 1:0 – важка перемога «Динамо», завдяки якій «біло-сині» піднялися на другу сходинку в турнірній таблиці.

VBET Ліга, 24-й тур

13.04.2024. Олександрія, стадіон «Ніка»

«Олександрія» – «Динамо» – 0:1

«Олександрія»: Шевченко — Копина, Логінов, Кравченко (Сігеєв, 74), Мартинюк — Калюжний, Шостак (Бєляєв, 60), Ковалець — Калитвинцев, Кулаков (Костишин, 83), Шулянський (Безерра, 74).

«Динамо»: Бущан — Тимчик, Попов, Дячук, Вівчаренко — Бражко, Андрієвський — Волошин, Шапаренко, Кабаєв (Ярмоленко, 85) — Ванат.

Гол: Бражко (64).

Попереджені: Ковалець (23), Калюжний (90+5) – Волошин (43), Тимчик (54).

Вилучений: Волошин (45).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер