VBET Ліга. «Лівий Берег» – «Динамо» – 0:3. Звіт про матч

VBET Ліга. «Лівий Берег» – «Динамо» – 0:3. Звіт про матч

У неділю, 29 вересня, «Динамо» зіграло матч 8-го туру у чемпіонаті України. «Біло-сині» завітали в гості до «Лівого Берега», які цього сезону підвищилися в класі та вийшли до вищого дивізіону з Першої ліги. Зазначимо, що господарі провели сім матчів у чемпіонаті України, у яких набрали 6 очок та перебували на 11 місці у турнірній таблиці. Кияни ж після шести поєдинків набрали 16 залікових пунктів та розмістилися на 1-й сходинці.

Поєдинок розпочався із неприємності для господарів: динамівці з перших хвилин почали діяти активно та нагнітати обстановку біля воріт суперника і змогли завершити забитим м’ячем одну з перших же своїх атак. Після подачі від кутової позначки та метушні у штрафному майданчику «Лівого Берега» м’яч від Караваєва отримав Михавко та приблизно з лінії воротарського майданчика спрямував його у ворота. Після перевірки системою VAR взяття воріт було зараховане – 0:1.

Пройшло небагато часу, і гості подвоїли свою перевагу: м’яч було доставлено до штрафного майданчика з лівого флангу, і Ярмоленко ефектно вразив ціль п’яткою. Але після консультації з системою VAR взяття воріт було скасоване через офсайд у нашого футболіста. Попри це, динамівці продовжували більше володіти м’ячем та контролювати гру, притиснувши суперника до його воріт. Перспективний штрафний виконав Буяльський, але господарі виграли верхову боротьбу та вибили м’яч якомога далі.

«Лівий Берег» відповів стрімкою контратакою. у завершальній стадії якої удару у площину воріт завдавав Синиця, але Бущан був напоготові та зреагував на цей удар, відбивши сферу. Також наш воротар розрядив обстановку після подачі кутового. Тим часом біля протилежних воріт потужного прямого удару зі штрафного завдавав Бражко – голкіпер «Лівого Берега» був на місці. Попри відчутну перевагу в ігрових компонентах, втілити бодай один зі своїх моментів у ще один гол динамівцям не вдалося. Тож на перерву команди пішли за мінімальної переваги «біло-синіх».

Другий тайм розпочався з дальнього удару від Бражка, а незабаром господарів від другого пропущеного голу врятувала поперечина, яка прийняла на себе удар Буяльського!

Тим часом не нудьгував і Бущан, якому довелося вступати у гру після сильного удару Синиці. А на 62-й хвилині маленький футбольний шедевр вдався Бражку – Володимир помітив, що воротар «Лівого Берега» задалеко вийшов з воріт та завдав удару майже з центра поля – уболівальники затамували подих та емоційно видихнули, коли м’яч опустився прямо в ворота – 0:2.

Втім, ця обставина не дуже засмутила господарів, і вони на певний час перемістили гру до володінь Бущана, намагаючись скоротити відставання у рахунку, але наш воротар та захисники змогли нейтралізувати загрозу. Не приніс вигоди господарям і штрафний удар у виконанні Дедуха – м’яч пролетів набагато вище воріт. Щоправда, і динамівці своєю нагодою не скористалися.

Наприкінці поєдинку «Лівий Берег» залишився у меншості після того, як друге попередження отримав Самар. Вже у компенсований до другого тайму час остаточний рахунок встановив Рубчинський, який з меж штрафного майданчика спрямував м’яч точно у кут воріт.

Тож у підсумку, перемога «біло-синіх» – 3:0. Свій наступний поєдинок «Динамо» проведе у рамках 2-го туру основного етапу Ліги Європи у четвер, 3 жовтня, на виїзді проти німецького «Хоффенхайму».

VBET Ліга. 8-й тур

«Лівий Берег» – «Динамо» – 0:3 (0:1)

29.09.2024. Київська обл., «Арена Лівий Берег»

«Лівий Берег»: 1. Механів, 2. Соколов, 97. Якимів, 5. Самар, 22. Шаповал, 18. Дедух (к), 29. Приходько, 19. М. Когут (17. І. Когут, 76), 96. Синиця, 26. Галас (11. Войцеховський, 76), 9. Кобзар (50. Семенов, 84).

«Динамо»: 1. Бущан (к), 20. Караваєв, 4. Попов (3. Дячук, 89), 32. Михавко (40. Біловар, 64), 2. Вівчаренко, 6. Бражко (91. Михайленко, 71), 29. Буяльський (к), 15. Рубчинський, 45. Брагару (9. Волошин, 64), 7. Ярмоленко (22. Кабаєв, 46), 39. Герреро.

Голи: Михавко (8), Бражко (62), Рубчинський (90+1)

Попередження: Самар (23), Якимів (80) – Попов (44), Біловар (74)

Вилучений: Самар (80, друге попередження).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер