VBET Ліга. «Карпати» – «Динамо» – 1:3. Звіт про матч

VBET Ліга. «Карпати» – «Динамо» – 1:3. Звіт про матч

У суботу, 17 серпня, «Динамо» зіграло матч 3-го туру у чемпіонаті України. «Біло-сині» завітали до Львова в гості до місцевих «Карпат», які цього сезон повернулися до вищого дивізіону з Першої ліги. Зазначимо, що львів’яни провели вже два матчі у чемпіонаті України – вони на виїзді зіграли унічию 0:0 з «Вересом» та перемогли вдома «Кривбас» (3:0). Кияни ж зіграли лише один матч – на виїзді перемогли «Верес» (2:1).

Поєдинок розпочався із неприємності для динамівців: свою першу ж атаку «Карпати» завершили забитим м’ячем. До взяття воріт призвела флангова атака та простріл до штрафного майданчика справа, де Очеретько зміг спрямувати м’яч за призначенням – 1:0.

Гості відповіли гострим ударом Піхальонка зовсім трохи вище воріт. Незабаром після атаки лівим флангом з прострілом Вівчаренка зміг впоратися Кемкін, здалеку пробивав Андрієвський. Напруга біля воріт львів’ян зростала, але до реальних загроз справа протягом певного часу не доходила. Нарешті, у середині тайму кияни змогли відігратися. Гол до свого активу записав Піхальонок, який спрямував м’яч у сітку влучним ударом приблизно з лінії штрафного майданчика.

Одразу після цього Кемкін нейтралізував вихід віч-на-віч Ваната. Ще одного разу Ванат віддавав передачу на Андрієвського, але той пробив повз ворота. У ці хвилини ініціатива була на боці гостей, а майже уся гра проходила на половині поля «Карпат».

Наприкінці тайму важливих подій на полі було не так багато. Перевага динамівців хоча і була помітною, але вигоди нашій команді не приносила. Тож на перерву команди пішли за нічийного результату.

На початку другого тайму господарі провели хорошу атаку, але захист киян зіграв злагоджено та загрозу ліквідував. Тим часом біля протилежних воріт кияни продовжували тиснути, не дозволяючи супернику перейти на свою половину поля. І зовсім скоро досягли своєї мети: Ванат, якого львів’яни не встигли накрити, отримав м’яч від Шапаренка та впевнено пробив у дальній від себе кут воріт – 1:2.

Зазначимо, що обидві команди діяли достатньо жорстко та часто порушували правила, тож зупинок у грі було багато. Хорошу можливість відзначитися мав Стеніо, який завдавав удару з близької відстані – Бущан продемонстрував чудову реакцію та врятував свою команду. Довелося Георгію вступати у гру і після ще однієї атаки господарів. Загалом, у ці хвилини львів’яни, яких активно підтримували трибуни, були достатньо активними, вони намагалися загрожувати володінням «біло-синіх» як з гри, так і після стандартних положень. Динамівцям довелося прикласти багато зусиль, щоб впоратися з навісами до штрафного майданчика. А одного разу м’яч навіть побував у сітці воріт, але гол не було зараховано через офсайд в Устименка.

Вже у компенсований час динамівці забили третій м’яч – арбітр призначив пенальті за фол Кемкіна на Ярмоленку. Андрій сам виконав одинадцятиметровий удар, пробивши в правий кут, та не схибив, встановивши остаточний рахунок.

У підсумку, вольова перемога «біло-синіх» – 3:1. Свій наступний поєдинок «Динамо» проведе у раунді плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів у середу, 21 серпня проти австрійського «РБ Зальцбург».

VBET Ліга. 3-й тур

«Карпати» – «Динамо» – 1:3 (1:1)

17.08.2024. Львів, стадіон «Україна»

«Карпати»: 35. Кемкін, 11. Мірошніченко, 3. Адамюк (47. Жан Педросо, 90+1), 4. Бабогло (к), 28. Полегенько, 23. Альварес, 20. Очеретько, 8. Чачуа (33. Шах, 63), 26. Костенко (17. Кузик, 46), 7. Підлепенець (43. Стеніо, 63), 10. Невес (13. Устименко, 63).

«Динамо»: 1. Бущан (к), 24. Тимчик (23. Малиш, 90+2), 32. Михавко, 40. Біловар, 2. Вівчаренко, 18. Андрієвський (91. Михайленко, 82), 76. Піхальонок, 17. Лонвейк (10. Шапаренко, 46), 22. Кабаєв (45. Брагару, 73), 9. Волошин (7. Ярмоленко, 73), 11. Ванат.

Голи: Очеретько (1) – Піхальонок (23), Ванат (58), Ярмоленко (90+1, з пен.)

Попереджений: Очеретько (79).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер