VBET Ліга. «Динамо» - «Рух» – 0:0. Звіт про матч

VBET Ліга. «Динамо» - «Рух» – 0:0. Звіт про матч

У суботу, 21 вересня, «Динамо» зіграло матч 7-го туру чемпіонату України. «Біло-сині» зустрілися з львівським «Рухом». Цей поєдинок був домашнім для нашої команди та пройшов у Києві на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського.

Зазначимо, що львів’яни провели п’ять матчів у чемпіонаті України, у яких набрали 10 очок та перебували на 6 місці у турнірній таблиці. Кияни ж після п’яти поєдинків набрали 15 залікових пунктів та розмістилися на 1-му місці.

Перший небезпечний момент у матчі створили гості: після подачі справа до штрафного майданчика Краснопір лише трохи не дотягнувся до м’яча, і Бражко підстрахував своїх партнерів, вибивши м’яч якомога далі. Незабаром ситуація повторилася – Бущан виручив свою команду після удару того ж Краснопіра. Динамівці відповіли гострою атакою за участі Буяльського та Ваната, але нашого нападника на мить випередив воротар «Руху» Ледвій і забрав сферу у руки.

Надалі обидві команди шукали підходи до воріт одна одної, але атаки зупинялися на підступах до штрафного майданчика. Динамівці більше володіли м’ячем, але без особливого просування до воріт суперника. Львів’яни ж ,в основному, діяли на контратаках, причому деякі з них були достатньо перспективними. Зокрема, Бущану довелося рятувати свою команду після власної ж помилки – Георгій відбив удар Краснопіра з близької відстані.

Відзначимо удар Бражка після подачі від кутової позначки – вийшло невлучно, та спробу Ярмоленка після зміщення у центр, але його удар було заблоковано. Наприкінці тайму кияни видали чудовий за активністю період, створюючи гольові моменти один за одним. Спочатку пройшла хороша атака за участі Шапаренка та Ярмоленка, але Буяльський якимось дивом не зміг спрямувати м’яч у ворота з лінії воротарського майданчика. А у наступному моменті Віталій вже намагався асистувати Ванату, але після його подачі до штрафного майданчика Владислав з вигідної позиції пробив вище воріт. Тож на перерву команди пішли без забитих м’ячів.

Другий тайм активніше розпочали гості, і після перерви м’яч побував у сітці воріт Бущана після стрімкої атаки «Руху» та влучного удару Краснопіра, але після консультації з системою VAR гол було скасовано через офсайд. Через тиск львів’ян кілька разів довелося вступати у гру Бущану. Наша команда відповіла небезпечним штрафним ударом, який заробив Кабаєв, але Шапаренко пробив над стінкою і над воротами. Господарі подовгу розігрували м’яч, будуючи свої атаки, та наблизитися до воріт суперника вдавалося нечасто.

Потенційно небезпечний момент виник після подачі від кутової позначки у виконанні Шапаренка на Себальйоса, але нашому захиснику пробити не вдалося, а удар Буяльського після підбирання було заблоковано. Зміг «Рух» відбитися і після ще одного кутового у виконанні «біло-синіх».

А одного разу вже киянам відверто пощастило, коли після удару Карабіна м’яч прийняла на себе стійка! Одразу ж Бущан врятував свою команду після виходу до воріт Краснопіра.

А зовсім скоро не менш гаряче було біля протилежних воріт: Шапаренко обігрався з Кабаєвим, завдав потужного удару з лінії штрафного майданчика, але гостей виручила поперечина! Незабаром Тимчик віддав зрячий пас на Шапаренка з флангу, Микола завдав удару, але Ледвій в ефектному стрибку зміг дотягнутися до м’яча та вибити його з кута воріт. Словом, гра проходила динамічно та вражала видовищністю, але найголовнішого – голів – глядачі не побачили.

У час, що залишився до фінального свистка, відзначимо ще сильний удар Брагару низом – повз стійку, а у суперника удар Климчука у поперечину! Щоправда, нападник суперника перебував в офсайді.

Тож у підсумку, нічия – 0:0. Свій наступний поєдинок у чемпіонаті України «Динамо» проведе у неділю, 29 вересня, коли у рамках 8-го туру на виїзді зустрінеться з «Лівим Берегом».

VBET Ліга. 7-й тур

«Динамо» – «Рух» –  (0:0)

21.09.2024. Київ, стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського

«Динамо»: 1. Бущан, 24. Тимчик, 28. Себальйос, 32. Михавко, 2. Вівчаренко (44. Дубінчак, 86), 6. Бражко, 10. Шапаренко (15. Рубчинський, 86), 7. Ярмоленко (45. Брагару, 72), 29. Буяльський (к) (76. Піхальонок, 72), 22. Кабаєв (39. Герреро, 82), 11. Ванат.

«Рух»: 23. Ледвій, 29. Дідик, 4. Холод, 77. Сич, 93. Роман, 15. Підгурський (к), 10. Притула (20. Клайвер, 84), 71. Федір, 14. Квасниця (11. Рунич, 77), 8. Карабін (91. Семотюк, 84), 95. Краснопір (7. Климчук, 88).

Попередження: Холод (44).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер