Важлива місія Володимира МУНТЯНА

Важлива місія Володимира МУНТЯНА

До середньої школи №243 на зустріч із школярами та педагогічним колективом було запрошено легенду українського футболу, заслуженого тренера України Володимира Мунтяна.

Під час невимушеного спілкування Володимир Федорович розказав учням про своє спортивне дитинство, як він потрапив до великого спорту та отримав високе звання. Діти були здивовані тим, що першим серйозним спортивним захопленням Володимира Федоровича була акробатика. У 10-ть років він став чемпіоном Києва серед школярів, виконавши 3-й дорослий розряд. Але ланцюжок життєвих випадковостей привів до того, що він змінив спортивні вподобання. Вправні трюки з м’ячем перед відомим дитячим футбольним наставником Михайлом Корсунським, який очолював юнацьку збірну України, вплинули на подальшу долю хлопця…

Розповідь видалася цікавою та захоплюючою. Учні із задоволенням слухали Володимира Мунтяна, ставили запитання про футбол, про відчуття перемоги, поразки та, звичайно, брали автографи.

Після завершення зустрічі Володимир Федорович подарував школі футбольні м’ячі та спортивні журнали. У відповідь, учні вручили гостю невеличкий сувенір на згадку - авторський щоденник школи.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер