Василь САЧКО: «Хлопці заслужили той фарт, який супроводжував нас сьогодні»

Василь САЧКО: «Хлопці заслужили той фарт, який супроводжував нас сьогодні»

- До гри, зрозуміло, фаворитом було «Динамо». Й вони сьогодні провели одну зі своїх найкращих ігор. Якби у них такий настрій був на «Янг Бойз», на мою суб’єктивну думку, в перемозі динамівців можна було б не сумніватися. Гра вийшла нервовою, й ми витримали цей натиск. У перші хвилин 25 усе в нас складалося добре, але потім кілька неприємних помилок призвели до небезпеки біля наших воріт. У другому таймі, можливо, не вдавалася гра на контратаках, але свої моменти ми мали. Сьогодні я би відзначив командні дії моїх підопічних на полі, а також самовіддачу, дисципліну. А той фарт, який супроводжував нас сьогодні, хлопці заслужили.

- Чи не вважаєте ви, що сьогоднішнім результатом маєте завдячувати голкіперу?

- Як я вже сказав, я би відзначив командні дії загалом. Що стосується позиції голкіпера, то вже на перших хвилинах стався неприємний момент, коли отримав травму Шуст, але вийшов Ткаченко та відіграв так, як і має діяти воротар. Напевно, він справді сьогодні гравець №1, рятував партнерів, при цьому я бачив у його діях спокій. Коли він заходив до роздягальні, команда зустрічала його оплесками. А це дорогого варте. Напевно, він сьогодні півночі спати не буде, але велика заслуга у сьогоднішньому результаті саме його.

- А що сталося з Шустом?

- Він зараз у лікарні, поки в мене немає інформації про його стан.

- Незвично було бачити вас по-спортивному агресивним на кромці поля – зазвичай ви поводитеся набагато спокійніше. Це так вплинув градус матчу?

- Таке тренерське життя. Насправді, я не люблю щось доводити суддям, й якщо були якісь емоції, то я можу вибачитися. Насправді, ти переживаєш кожен момент разом із командою, часто хочеться самому вийти на поле та віддати всі сили заради досягнення результату.

- Наскільки серйозне ушкодження у Кулача?

- За попередніми даними, він випав десь на тиждень. Найближчими днями стане відомо, чи буде він готуватися до матчу зі «Сталлю». На передматчевому тренуванні він вивихнув плече, і йому було накладено лангету. Зробили знімки, й, на щастя, нічого страшного там не сталося. Він хлопець міцний, і, гадаю, днів за п’ять має відновитися. Якщо не до матчу зі «Сталлю», то до наступного точно має бути готовий.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер