Валерію Зуєву – 60!

Валерію Зуєву – 60!

- Валерію Леонідовичу, ніби нещодавно було 50 років, як ви стали динамівцем...

- Це було так давно... Пам'ятаю, тоді по дворах ходили тренери, переглядали хлопців у вуличних баталіях. Потім я прийшов на стадіон «Динамо», де був відбір. Його проводили відомі тренери Олександр Леонідов та Віталій Голубєв. Пройшов його і був зарахований до динамівської дитячої школи. У моєму віці також були майбутні гравці «Динамо» Олег Блохін і Віктор Кондратов.

- Який найбільший успіх Зуєва-футболіста?

- Поза сумнівами, завоювання Суперкубка УЄФА в 1975 році. Чемпіонат і Кубок СРСР виграє багато хто, грою в єврокубках теж нікого не здивуєш. Ті матчі з «Баварією» я часто згадую, підбір гравців у «Динамо» тоді був одним з кращих у світі. І тренери, Валерій Лобановський і Олег Базилевич. Зараз можу сказати, що своєю футбольною кар'єрою я залишився задоволений.

- Кого покличете на 60-річчя?

- Сьогодні буде лише родина - діти, онуки. Через кілька днів зберу «хлопчачу вечірку». Прийдуть мої нефутбольні друзі, а також ті, з ким грав, працював на тренерському терені. Покличу хлопців 1952 року народження, з якими робив перші кроки у футболі.

- Чи є сили та бажання застосувати багатий досвід, плануєте повертатися на тренерську роботу?

- Практично без перерви багато років займався тренерською діяльністю. Зараз відпочиваю, приділяю час родині. Від футболу нікуди не йду, вивчаю спеціальну літературу, дивлюся матчі. Планую повернутися до активної роботи, адже без футболу своє життя не уявляю.

Футбольний клуб «Динамо» вітає Валерія Зуєва з ювілеєм!

Бажаємо довгих років щасливого і змістовного життя, успіхів у всіх починаннях і незмінного оптимізму!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер