Валерій ЛОБАНОВСЬКИЙ – був, є й буде!

Валерій ЛОБАНОВСЬКИЙ – був, є й буде!

Саме в цьому місці сталися зіткнення двох сторін, виром політики втягнутих у драматичні події, що проходять у самому центрі столиці України.

Було спалено касу, яка тривалі роки служила місцем паломництва не одного покоління вболівальників «біло-синіх», які поспішали придбати квиток та відвідати матч улюбленого «Динамо».

Повністю вигорів портрет Валерія Лобановського, який немов запрошував уболівальників не проходити повз, а неодмінно заглянути на чергову зустріч однієї з динамівських команд, що регулярно грають на домашній клубній арені.

Сам монумент великого тренера також опинився в епіцентрі пристрастей, що загострилися до межі, двічі протягом доби кардинально змінивши свій вигляд. Зрештою, його було приведено до ладу й облагороджено національним прапором України.

Щоб уникнути пошкодження пам'ятника великій людині та тренеру, який був, є й залишиться на століття в серці кожного динамівського вболівальника, незалежно від його місця народження, віросповідання та політичної спрямованості, керівництво клубу вдалося до всіх необхідних заходів для його захисту.

Сподіваємося, що те, що життя, перетворене на подвиг Валерієм Васильовичем Лобановським, гідне того, щоб до його монумента ставилися з належною величиною цієї людини пошаною та повагою.

Мине час – і до пам'ятника геніальному тренеру знову підуть вдячні поціновувачі його таланту. Неодмінно з квітами в руках та світлими думками в головах. Адже він їх гідний, як ніхто інший.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацького, В.Перегняка

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер