Валерій КІНАШЕНКО: «Подякував хлопцям за віддачу»

Валерій КІНАШЕНКО: «Подякував хлопцям за віддачу»

- Як бачите, футбол непередбачуваний. Хоча в перерві я попереджав хлопців, що гра далеко не завершилася, і потрібно буде докласти чимало зусиль, щоб довести її до перемоги. На початку другого тайму в нас відразу ж був третій момент який мали реалізовувати, але не забили. Що стосується м'яча, який пропустив наш воротар, я не знаю, що з ним сталося й чому. Адже він знає, що не можна тримати м'яча довше шістьох секунд, хоча я б його не лаяв, оскільки не можна не враховувати напругу цього матчу. Такого, на жаль, ми не відчуваємо ані в чемпіонаті Києва, ані в матчах зони, в якій ми граємо. У цих поєдинках він майже всі 70 хвилин стоїть та дивиться футбол. А тут довелося включатися, в першому таймі Вадим багато рятував, були моменти, коли він зіграв достатньо непогано.

Зрозуміло, що «Шахтар»
сильна, хороша команда, в якій зібрані хороші футболісти. Просто прикро, що матч завершився саме так. Другий пропущений гол це наслідок того, що команда перебувала в шоці від попереднього моменту, хлопці перебували в прострації. Поки ще нічого не зароблено й не втрачено, я зараз подивлюся нашого наступного суперника, й будемо готуватися до матчу із запорізьким «Металургом».

Повторюся, фінал
це такий турнір, в якому нам складно через те, що в іграх, які ми проводимо в своїй зоні, ми не відчуваємо опору й напруги такого рівня, як тут. Гадаю, було б непогано, якби ми поміняли зону, це було б добре для футбольного зростання хлопців.

- Психологічний стан хлопців також ще не надто стійкий?

- Звичайно, адже їм лише по 15 років. Я їх не лаяв, подякував за віддачу та сказав, щоб робили висновки й не вішали носа, оскільки видно, що моральний стан у них зараз не дуже добрий. Будемо думати, як їх відновити. Якщо «Шахтар» придбав, то ми
втратили. Не скажу, що ми сильніші за них сьогодні грали дві рівні команди, ну а перший пропущений м'яч трохи надломив нас психологічно.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер