Валерій Газзаєв: «Зміни в лінії захисту не від хорошого життя»

Валерій Газзаєв: «Зміни в лінії захисту не від хорошого життя»

«Динамо» – «Арсенал» – 3:2. Післяматчева прес-конференція

Валерій ГАЗЗАЄВ, головний тренер «Динамо»:


- Передусім, користуючись нагодою, хотів би привітати Ігоря Бєланова з ювілеєм. Я його дуже добре знаю, разом грали свого часу. Видатний був гравець! Сподіваюся, з нинішнього покоління українських футболістів виросте такий же Бєланов, а можливо і краще (оплески в залі).

Що стосується гри, то в цілому результат позитивний. У першому таймі команда грала добре, у другому – гірше. Пропустили необов’язкові голи, особливо перший «привезли» самі собі. Дуже добре, що виграли.

- Уперше за тривалий час у стартовому складі не вийшло жодного бразильця. Із чим пов’язане ваше рішення? Можливо, дисциплінарні санкції...

- Жодних дисциплінарних санкцій ми не застосовували. У матчі на Кубок України ми дали можливість зіграти всім, хто не грав із різних причин. На підставі цієї гри ми й узяли тих гравців, які, на мій погляд, були краще готові на сьогодні. Хачеріді сьогодні не грав через застуду, Коваль, наскільки ви знаєте, підвернув ногу. Сподіваємося, що найближчим часом він відновиться. У цілому, ось така ситуація в нас із приводу відсутніх гравців.

- У кожному матчі в «Динамо» змінюється лінія захисту. Сьогодні команда пропустила два м’ячі. Як би ви оцінили дії своїх захисників?

- Безумовно, якщо пропустили, то були припущені помилки з нашого боку. Але зміни в лінії захисту в нас не від хорошого життя. Данило травмований, Хачеріді також був відсутній. У той же час Ель Каддурі лише починає набирати форму після важкої травми, і сьогодні в цілому зіграв доволі непогано. Зміни не через те, що в нас великий перебір футболістів, а через травми. Травмовані Маграо, Попов, Данило, а це все флангові гравці. Однак, упродовж сезону бувають такі ситуації, тому ті гравці, які в нас є в розпорядженні, мають показувати свій клас, і відповідати вимогам, які ставляться в «Динамо», а не просто перебувати в команді та грати від нагоди до нагоди.

 
* * *


Юрій БАКАЛОВ, головний тренер «Арсеналу»:


- Сьогодні справді хороший футбольний вечір. Гадаю, всіма очікуване київське дербі вдалося. Напевно, якщо «Динамо» вдалося виграти, значить, воно було сильнішим.

- У другому таймі у грі «Динамо» відчувалося розслаблення. У матчі 1-го туру «Оболоні» вдалося покарати динамівців за це. Чого вам не вистачило в аналогічній ситуації?

- Нічого не можу сказати з приводу розслаблення «Динамо». Що стосується моєї команди, то в перерві ми з хлопцями трохи поговорили, вказали на помилки, спробували трохи перебудувати гру, при цьому додавши в русі. Можливо, позначилися наші перестановки. А не вистачило нам, напевно, трохи везіння й індивідуальної майстерності.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер