Валерій Газзаєв: «Через відсутність свіжості не було й необхідної реалізації»

Валерій Газзаєв: «Через відсутність свіжості не було й необхідної реалізації»

«Динамо» – «Металург» З – 2:0. Післяматчева прес-конференція

Валерій ГАЗЗАЄВ, головний тренер «Динамо»:

- Задоволений, що сьогодні вдалося взяти три очки. Велика група гравців у нас була відсутня, 17 футболістів виступали в різних збірних, через що десять днів провели поза командою. Футболісти брали участь у відповідальних матчах, на рівні як національних, так і молодіжних збірних, тому були не в найкращому фізичному і функціональному стані. Два попередні дні ми фактично не тренувалися, проводячи відновлювальні заняття. Дуже задоволений, що команда зіграла добре. Могли реалізувати кілька хороших моментів, але через відсутність свіжості не було й необхідної реалізації.

- Яка ситуація із травмованими футболістами?

- На жаль, у нас вибула велика група гравців. Шевченко вибув мінімум на тиждень, отримавши травму коліна у грі за національну збірну, і того ж дня його було госпіталізовано. Сподіваюся, за тиждень усе буде гаразд. Бертольйо отримав травму в товариському матчі з «Єдністю» і вибув на два тижні. Ель Каддури підчепив вірус, напевно, у Марокко. Єременко застудився в розташуванні збірної, а у Зозулі запалення легенів, підхоплене в молодіжній збірній.

- А що стосується Попова і Данило, яких було замінено в першому таймі?


- Данило зламали носа, а в Попова надрив м’яза.

- Наскільки складно буде стартувати в Лізі Європи без капітана?

- Завжди складно без провідних гравців, це завжди проблема. Утім, буде можливість у наших молодих гравців проявити себе. Але на тривалій турнірній дистанції бувають і попередження, і травми, і вилучення, тому для команд, що борються за чемпіонство, вважаю, подібних послаблень не має бути.

- Як ви сказали, у команди шкутильгала реалізація через те, що бракувало свіжості. Зараз «Динамо» доведеться грати двічі на тиждень. Чи є якісь передумови до того, що реалізація істотно підвищиться?

- Не перебільшуйте, будь ласка, мої слова. Я казав про конкретний матч, а не в цілому. Перед майбутньою грою з БАТЕ дамо гравцям добре відпочити, особливо після поєдинків за збірні, які вичавили з них максимум як функціонально, так і емоційно.

 
* * *


Олег ЛУТКОВ, головний тренер «Металурга» З:

- Клас є клас, тому коментувати гру особливо і ні до чого. Свої моменти «Динамо» реалізувало, на відміну від нас. За самовіддачею в мене немає претензій до своїх футболістів. Зрозуміло, не всі зіграли так, як хотілося б, але, в цілому, ми виглядали не так вже й погано. Надалі намагатимемося чіплятися за кожне очко. А через такі ігри і потрібно готуватися до поєдинків з командами рівнем нижче.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер