Валерій ФЕДОРЧУК: «Сьогодні кожен відпрацьовував із першої й до останньої секунди»

Валерій ФЕДОРЧУК: «Сьогодні кожен відпрацьовував із першої й до останньої секунди»

-Звичайно, через останні матчі, які були для нас невдалими, сьогодні, в першу чергу, мав бути позитивний результат, а по-друге – гра. Ми мали показати, як ми працюємо командою на результат та віддаємося грі всі до кінця. Насправді, сьогодні кожен відпрацьовував із першої й до останньої секунди. На полі відчувалося, що кожен один одного підтримує. Думаю, що так буде в кожній грі, й усі будуть віддаватися навіть у тих моментах, коли не все складається. Тоді відчуваєш підтримку, відчуваєш підйом у командних та особистих діях, відчуваєш упевненість. Із таких моментів і складається результат. І сьогодні ми його здобули. До того ж, нам вдалося забити чотири голи.

Думаю, найголовніше – вміти терпіти, як би не складалася ситуація на полі, адже не завжди вдається володіти м’ячем. Потрібно терпіти та працювати задля позитивного результату команди.

- Ти забив трохи курйозний гол…

- (сміючись) Так, добре, що не побіг назад оборонятися на свою позицію. Сьогодні й поле було трохи важке, й я бачив, що Бесєдін уже забиває гол, але ситуація так скалалася, що я вже в останні секунди підставляв ногу. Сам здивований, як так склалося, що я не поцілив із першого разу у ворота. Але головне, що сконцентрувався в тому моменті, вивернувся та забив гол. Для мене це дуже важливо, адже я багато часу пропустив, і це для мене, фактично, дебют в основному складі «Динамо». Я відчув той тонус гри, який я мав раніше. Зрозуміло, ще є над чим працювати, але головне, що команда перемогла й ми будемо готуватися до наступної гри вже в хорошому настрої.

- Як тобі підтримка вболівальників?

- Київських уболівальників сьогодні було багато, ми їх добре чули. І загалом підтримка була на хорошому рівні. Напевно, люди тут чекають такого футболу, приїзд «Динамо» – як свято. Видно, що люди скучили за великим футболом. Добре, що сьогодні вони прийшли та підтримували, адже зараз не так часто таку підтримку побачиш та почуєш на трибунах. Дай Боже, аби ця естафета передавалася на інші міста, люди приходили й усюди був ажіотаж.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер