Суперник «Динамо»: вольова кубкова перемога

Суперник «Динамо»: вольова кубкова перемога

Іспанська «Валенсія» здобула перемогу в першому чвертьфінальному матчі Кубка Іспанії. «Кажани» в драматичному поєдинку обіграли «Севілью».

Перший тайм пройшов у доволі спокійному темпі. Проте, вже на 5-й хвилині господарі відкрили рахунок: Давид Вілья, скориставшись недбалим пасом назад у виконанні Адріано, вийшов віч-на-віч із воротарем і спокійно того переграв. Через десять хвилин головний бомбардир «Валенсії» залишив поле, отримавши невелике ушкодження.

А от друга половина гри вдалася на славу. І доволі швидко «Севілья» зрівняла рахунок. Після швидкої комбінації Дієго Капель навісив із правого флангу, а Луїш Фабіано головою відправив м'яча до сітки воріт із лінії воротарського майданчика. А ще за 15 хвилин гості й узагалі вийшли вперед. Адріано вийшов віч-на-віч із воротарем після передачі Луїша Фабіано, і виправився за помилку на початку зустрічі, реалізувавши наданий момент. Варто відзначити, що в даному випадку очевидна помилка бокового арбітра, який не вгледів положення поза грою в Адріано в момент передачі (на чому наполягав головний тренер «Валенсії» Унаї Емері на післяматчевій прес-конференції).

Втім, левантійцям вдалося виявити характер, і наприкінці зустрічі все ж таки вирвати перемогу. Спочатку Бараха після передачі Мата звільнився з-під опіки захисників і точно пробив у кут воріт, а через кілька хвилин вже сам Мата скористався з невдалої спроби Ромарика вибити м'яча подалі від воріт, і за допомогою рикошету таки приніс перемогу господарям.

Повторний матч відбудеться 28 січня на домашньому стадіоні «Севільї» – «Рамон Санчес Пісхуан».

«Валенсія» – «Севілья» – 3:2

«Валенсія»: Гуаїта, Мігель, Рауль Альбіоль, Мадуро, Моретті, Давид Альбельда (Еду, 75), Бараха, Хоакін, Давид Сильва, Вісенте (Мата, 72), Давид Вілья (Морієнтес, 16).

Голи: Давид Вілья (5), Бараха (84), Мата (86) – Луїш Фабіано (53), Адріано (68).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер