У неділю: «Динамо» - «Левскі»!

У неділю: «Динамо» - «Левскі»!

Кубок володарів Кубків УЄФА: 1/4 фіналу (1969/1970, 1976/1977, 1986/1987).

У неділю «Динамо» проведе першу в 2008 році гру. Суперником української команди виступить болгарський клуб «Левскі», який також у паузі чемпіонату проводить збір в Ізраїлі. Це буде єдиний матч перед стартом динамівців у Кубку Першого каналу.

Після напружених дворазових тренувань ігровий день футболістам «Динамо» може видатись за відпочинок. Але це лише на перший погляд. Кожен із понад трьох десятків гравців бажає справити на нового наставника позитивне враження і намагатиметься зіграти на максимумі сьогоднішніх можливостей.

Не всі задіяні на зборі гравці зможуть зіграти проти «Левскі». Із приємних новин – повернення до загальної групи Шовковського, Шацьких і Гусєва. За індивідуальною програмою продовжують тренуватись Романчик і Маркович, а також Клебер і Діого Рінкон. В останніх двох проблем зі здоров’ям немає – от тільки для занять у групі потрібно пройти додаткову фізичну підготовку.

Матч «Динамо» - «Левскі» відбудеться у неділю, 20 грудня. Початок о 14.00 (час київський). За он-лайн трансляцією поєдинку слідкуйте на www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер