У продажу програма на «Динамо» – «Волинь»

У продажу програма на «Динамо» – «Волинь»

У касах стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського можна придбати програму, підготовлену Інформаційним відділом клубу та присвячену майбутньому завершальному домашньому матчу «Динамо» в Епіцентр-Чемпіонат України сезону 2010/2011 рр., в якому наша команда прийме на своєму полі луцьку «Волинь». Вартість – 5 гривень.

На 24-х сторінках передматчевої програми ви зможете дізнатися багато важливої та корисної інформації. Зокрема: ексклюзивне інтерв'ю півзахисника команди Дениса Гармаша; нариси про футболістів команд-суперниць (цього разу до нашого «об'єктиву» потрапили нападник «Динамо» Артем Кравець та захисник «Волині» Богдан Бутко) в розділі «Широким планом»; останні новини зі стану суперників; історію протистояння «Динамо» та «Волині» в чемпіонаті України. Також у рубриці «Цей день в історії» ви зможете подивитися, як «Динамо» в різні роки виступало 15 травня. Актуальна статистична інформація, турнірна таблиця зі списком найкращих бомбардирів, а також детальні протоколи матчів за участю «Динамо» та «Волині» в останньому турі.

Нагадаємо, що матч «Динамо» – «Волинь» відбудеться в неділю, 15 травня. Початок – о 16:00. Пряма телевізійна трансляція запланована на телеканалі «2+2».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер