У продажу програма на «Динамо» – «Оболонь»

У касах стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського ви можете придбати програму, підготовлену Інформаційним відділом клубу і присвячену матчу 10-го туру чемпіонату України 2009/2010, в якому «Динамо» зустрінеться зі столичною «Оболонню». Вартість – 5 гривень.

На 24-х сторінках передматчевої програми ви зможете дізнатися багато важливої та корисної інформації. Зокрема, прочитати ексклюзивне інтерв’ю нападника команди Артема Кравця; нариси про футболістів команд-суперників (цього разу до «об’єктива» потрапили півзахисники Тіберіу Гіоане і Валерій Куценко) в розділі «Широким планом»; останні новини суперників; історію протистояння «Динамо» з «Оболонню» в чемпіонаті України. Також у рубриці «Цей день в історії» ви зможете подивитися, як «Динамо» в попередні роки виступало 17 жовтня. Актуальна статистична інформація, «свіжа» турнірна таблиця із списком найкращих бомбардирів, а також докладні протоколи матчів «Динамо» та «Оболоні» в минулому турі.

Нагадаємо, що матч «Динамо» – «Оболонь» відбудеться 17 жовтня. Початок – о 19:00. Пряма телевізійна трансляція забезпечується телеканалом ТЕТ.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер