У продажу програма на «Динамо» – «Металург» З

У продажу програма на «Динамо» – «Металург» З

У касах стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського можна придбати програму, підготовлену Інформаційним відділом клубу і присвячену майбутньому матчу в рамках 30-го туру Епіцентр-Чемпіонат України 2009/2010, в якому «Динамо» зустрінеться із запорізьким «Металургом». Вартість – 5 гривень.

На 24-х сторінках передматчевої програми ви зможете дізнатися багато важливої і корисної інформації. Зокрема: матеріал про майбутній єврокубковий сезон для нашої команди; нариси про футболістів команд (цього разу до нашого «об’єктиву» потрапили захисник Данило Сильва і півзахисник Володимир Аржанов) в розділі «Широким планом»; останні новини зі стану суперників; історію протистояння «Динамо» і «Металурга» (Запоріжжя) в чемпіонаті України. Також у рубриці «Цей день в історії» ви зможете подивитися, як «Динамо» в різні роки грало на День Перемоги – 9 травня. Актуальна статистична інформація, турнірна таблиця зі списком найкращих бомбардирів, а також докладні протоколи матчів за участю «Динамо» і «Металурга» (Запоріжжя) в попередньому турі.

Нагадаємо, що матч «Динамо» – «Металург» (Запоріжжя) відбудеться в неділю, 9 травня. Початок – о 16:00. Пряма телевізійна трансляція на телеканалі ТЕТ.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер