В команді всі мають розуміти установку головного тренера

В команді всі мають розуміти установку головного тренера

У тренуванні взяли участь 16 польових гравців та чотири воротарі. З молодіжною командою вирушили тренуватися Раффаель і Артем Кравець, які лише відновилися після травм.

За окремою програмою, під керівництвом тренера Вінченцо Пінколіні, займалися Тарас Михалик, Ніко Кранчар і Владислав Калитвинцев.

Через невеликі ушкодження були відсутні Мілош Нінкович, Айіла Юссуф та Леандро Алмейда.

Тренування тривало близько години і було розбите на дві частини. У першій футболісти розминалися, працювали з м'ячами, а в другій провели три міні-спаринги на пів поля. Спочатку були заплановані два відрізки, але оскільки в них не визначився переможець, було вирішено додати третій тривалістю п'ять хвилин.

Після закінчення тренування більшість футболістів роз'їхалися по домівках, а деякі з них залишилися на базі. Браун Ідейє (на фото), Тайє Тайво, Лукман Аруна, Адмір Мехмеді, Данило Сильва та інші зібралися в навчальному класі на урок нашої мови. Таке побажання Олега Блохіна - в команді всі повинні розуміти установку тренера, мінімізувавши вплив перекладача.

У суботу динамівці проведуть теоретичне заняття і тренування, після якого залишаться на базі готуватися до недільної гри 17-го туру Прем'єр-ліги з київським «Арсеналом».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер