У Києві обрали Футбольну Королеву

У Києві обрали Футбольну Королеву

Фінал унікального конкурсу, який протягом декількох місяців проходив серед уболівальниць «Динамо» і шанувальниць футболу, відбувся прямо під час грандіозного концерту, присвяченого Дню Києва, на очах у десятків тисяч киян і гостей столиці. У прямому ефірі подію транслювали відразу три українські телеканали.

У фіналі конкурсу взяли участь 10 дівчат, які стали лідерами голосування на офіційній сторінці НСК у соціальній мережі, а також переможниця конкурсу краси, який проходив за підтримки НСК «Олімпійський» в університеті імені Т.Г. Шевченка. Фіналісткам, серед яких були і зовсім юні вболівальниці, довелося продемонструвати публіці свої оригінальні футбольні образи, з яких компетентне журі обрало 5 найкращих.

До складу журі увійшли представники НСК - заступник директора Віктор Анісімов і керівник проекту НСК Олімпійський Консалтинг Дмитро Літвінов, фронтмен групи «С.К.А.Й» та автор гімну «Динамо» Олег Собчук, фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя і співачка Альоша.

У суперфінал вийшли Алевтина Ковальчук, Аліна Миронець, Олександрина Денисенко, Оксана Березяк і Дарина Малініна. У наступному турі претенденткам довелося проявити все своє красномовство, розповівши публіці про своє ставлення до здорового способу життя і спорту, про любов до футболу та НСК «Олімпійський».

Підкорила журі і своєю промовою, і своїм костюмом студентка Оксана Березяк, вона і стала Першою Футбольної Корольової НСК.

Цікаво, що у своєму оригінальному образі дівчина врахувала навіть те, що «Олімпійському» цього року виповнюється 90 років.

2 місце і титул І Віце-королеви дістався Алевтині Ковальчук, а II Віце-королевою стала Олександрина Денисенко. Найменші учасниці фіналу Карина Зубар і Дарина Петлицька отримали титули «Міс глядацьких симпатій».

У якості подарунка від партнерів НСК «Олімпійський» Королеві дістався сертифікат на проведення фотосесії з футбольною зіркою на полі «Олімпійського» і сезонні абонементи на матчі «Динамо», а віце-королевам - сертифікати на проведення престиж-турів стадіоном і також абонементи на футбол. Всі фіналістки отримали відповідні дипломи та оригінальні букети від компанії «Квітковий кутюр'є LoraShen».

Весь футбольний сезон 2013/2014 Футбольна Королева НСК «Олімпійський» представлятиме уболівальниць «Динамо» на офіційних заходах НСК «Олімпійський», а вже навесні 2014 року ми дізнаємося ім'я наступної Футбольної Королеви.

Вітаємо дівчат!

www.nsc-olimpiyskiy.com.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер