У добру путь!

У добру путь!

Пройде він у зв'язку з попередніми гріхами, відповідно до рішення ФІФА, без глядачів, що, звичайно ж, позбавить наших хлопців найважливішої підтримки 12-го гравця, але, думаємо, не позбавить переможного настрою нашу дружину, амбітні плани якої оголосив новий головний тренер, славетний динамівець Андрій Шевченко:

- Наша головна мета – вихід до фінальної частини ЧС-2018. Крім цього, поставлене завдання з повернення довіри вболівальників до збірної. Цього ми будемо досягати через гру, результати й самовіддачу футболістів. У мене 18 років досвіду, й як гравця, й як капітана. Що таке національна збірна України, я добре знаю, чітке розуміння в мене є.

До найважливішого матчу, який істотним чином може вплинути на турнірні перспективи «жовто-синіх» у всьому відбірковому циклі, наставник-дебютант викликав наступних представників нашого клубу – Миколу Морозюка, Сергія Рибалку, Сергія Сидорчука, Віталія Буяльського, Дениса Гармаша та Андрія Ярмоленка.

Усі вони, а також залучений Євген Хачеріді (який, імовірно, залишить табір команди через неостаточне відновлення), узяли участь у відкритому тренуванні, що пройшло на головному стадіоні нашої країни за доволі великого скупчення вболівальників. Перефразовуючи відому фразу, вони своїми позитивними емоціями вкотре довели, що від ненависті до любові один крок, але для того, щоб зробити його твердою ходою й повернути втрачену довіру, нашим хлопцям доведеться дуже серйозно попрацювати, що власне вони й збираються зробити, заклавши фундамент необхідної підготовки до бою на «Олімпійському» з Ісландією.

Сподіваємося, все нам вдасться!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* дивіться фоторепортаж відкритого тренування збірної України на клубних сторінках у Facebook та Вконтакті

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер