У “Динамо” ще один серб!

У “Динамо” ще один серб!

Напередодні старту київського “Динамо” в Лізі чемпіонів керівництво клубу готове зробити ще одне придбання, спрямоване на підсилення команди. Досягнуто попередньої домовленості(за системою 4+1) з півоборонцем Періцей Огненовичем відносно переходу серба в наш клуб. Проте, 26-річного новачка можна вважати лише номінальним гравцем центру поля, адже вболівальники футболу чудово пам’ятають яскраві здібності Періци і на гострі атак.

Через травми Огненович практично не грав останні два сезони, але ретельне медичне обстеження динамівських лікарів засвідчило, що нині серб здоровий і найближчим часом зможе долучитися до тренувань.

Після кінцевого прояснення ситуації по даному гравцю в ФІФА, кольори київського “Динамо” чи не вперше зможе захищати футболіст з такою кількістю титулів на міжнародній арені. У складі мадридського “Реалу” серб перемагав у Лізі чемпіонів, ставав володарем Міжконтинентального Кубку, Суперкубку УЄФА. У складі збірної Югославії виступав на чемпіонаті світу 1998 року у Франції.

Періца Огненович (Сербія і Чорногорія)
Півоборонець
Народився 24 лютого 1977 року
Зріст 171 см, вага 66 кг
Виступав за команди:
«Црвена Звєзда» (Югославія) (сезони 1994/95 – 1998/99): 89 матчів, 24 м’яча
«Реал» (Іспанія) (1999/2000 – 2000/01): 12 матчів
«Кайзерслаутерн» (Німеччина) (2001/2002): 2 матчі
У минулому сезоні Огненович належав “Аяксу”, але на поле через травми у складі голландського клубу не виходив.
За збірну Югославії зіграв 8 матчів.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер