У дербі «біло-синіх» сильнішим виявилося «Динамо-2»

У дербі «біло-синіх» сильнішим виявилося «Динамо-2»

Цього разу тренери Олександр Хацкевич та Андрій Гусін вирішили грати одним складом, роблячи перестановки та зміни протягом матчу.

У першій половині тайму вся гра йшла в центрі поля, команди багато боролися за м'яч, комбінували, але, як прийнято говорити, всі атаки завершувалися на підступах до штрафного майданчика суперника. Воротарям лічені рази доводилося вступати у гру, переважно, вводячи м'яч від воріт. Лише одного разу Олександр Ткаченко ліквідував загрозу після подачі кутового у виконанні Євгена Морозенка, та Максим Тищенко намагався пробити з меж штрафного майданчика, але м'яч рикошетом від захисника вийшов на кутовий.

На завершення півгодини гри Віталій Буяльський добре вішав із кутового на лівому куті штрафного майданчика, але першим на м'ячі опинився високий Симович, який вибив м'яча головою.

За 10 хвилин до свистка на перерву хорошу атаку розіграли динамівці з другої команди. Джавид Імамвердієв, який перебуває на перегляді, з кількох метрів цілив безпосередньо у ворота, але влучив у свого партнера Олексія Хобленка. Тим часом, Буяльський намагався розпочати перспективну атаку, але спочатку Дієго Суарес, а потім Дмитро Кушніров не дозволили йому це зробити.

Після перерви тренери провели заміни, і гра стала ще напруженішою. У середині тайму активізувалося «Динамо-2». Відмінний момент був у Ахи Ісраїлова, але під м'яч кинувся захисник, на добиванні першим опинився білорус Андрій Воронков, але також влучив у ногу супернику.

Буквально в наступній же атаці Імамвердієв класно прострілив до штрафного майданчика, але всі четверо футболістів пробігли повз м'яча.

За свої зусилля підопічні Андрія Гусіна були винагороджені на 76-й хвилині, коли Кушніров віддав чудову вертикальну передачу на Коркішка, вивівши того віч-на-віч із воротарем, і Дмитро майстерно реалізував свій момент.

На куражі друга команда помчала вперед, Кушніров заробив небезпечний штрафний, Ісраїлов пробив на виконання точно під поперечину, але Георгій Бущан був на місці.

Таким чином, друга динамівська команда продовжує виступи на Меморіалі Макарова.

XVIII Меморіал Макарова. Чвертьфінал.

25.01.2013. «Динамо» (молодь) – «Динамо-2» – 0:1 (0:0)


«Динамо» (молодь): Ткаченко (Бущан, 46), Шевчук, Братков, Болденков (Бурда, 73), Чумак, Харатін (Савченко, 46), Буяльський, Цибульник, Каверін, Яремчук (Панфілов, 68), Тищенко (Полегенько , 46).

«Динамо-2»: Кичак (Волинець, 46), Чорноморець, Лухтанов, Симович (Козлов, 46), Кушніров (Остапенко, 85), Теміле (Ісраїлов, 46), Морозенко (Бутенін, 60), Мединський (Суарес, 46 ), Шевчук (Коркішко, 46), Імамвердієв, Хобленко (Воронков, 46).

Гол: Коркішко (76).

В інших чвертьфіналах були зафіксовані такі результати:

ФК «Путрівка» – ФК «Буча» – 2:0

«Діназ» – КДЮСШ-15 – 2:0


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер