Шановні вболівальники, дякуємо за підтримку!

Шановні вболівальники, дякуємо за підтримку!

Ми прагнемо виробляти якісні, ексклюзивні та фінансово доступні речі.

Однак є багато випадків виготовлення продукції з незаконним комерційним використанням товарного знака, права на який належать Клубу, та точок продажу, які здійснюють торгівлю вказаною продукцією. Це порушує права Клубу як суб’єкта права інтелектуальної власності на товарний знак, а також завдає Клубу іміджевих та матеріальних збитків.

ФК «Динамо» (Київ) спільно з органами МВС України, Київською міською державною адміністрацією, комунальними службами м. Києва вживає заходів з попередження торгівлі продукцією з неправомірним використанням товарного знаку, права на який належать Клубу.

Звертаємося до вболівальників з проханням підтримати Клуб та здійснювати придбання клубної продукції виключно в авторизованих місцях продажу: в офіційних торгових точках, встановлених у дні проведення матчів по периметру стадіону, у клубному магазині ФК «Динамо» (Київ) (м. Київ, вул. Васильківська 55), та в офіційному інтернет-магазині shop-fcdk.com. Лише з вашою допомогою ми зможемо істотно зменшити кількість продавців неякісної підробленої продукції із символікою ФК «Динамо» (Київ).

З повагою,

Комерційний центр ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер