Увага та підтримка українських військових

Увага та підтримка українських військових

У Київському військовому госпіталі зараз шумно та багатолюдно. Саме сюди, в один із найкращих медичних закладів країни, із зони бойових дій на сході України надходять постраждалі бійці Збройних сил України. З пораненням голови 26-річний Віталій Барчина був доставлений спершу в харківський госпіталь, а потім переведений до Києва. Яке ж було здивування хлопця, коли перед ранковими процедурами на зустріч до нього прийшла справжня легенда футболу - знаменитий півзахисник «Динамо» та збірної СРСР Володимир Мунтян! Разом із керівником фан-клубу «Динамо» Сергієм Михайленком, Віталію та його сусідам по палаті були вручені презенти від футбольного клубу.



Нескладно зрозуміти, що візит динамівців до потерпілого бійця був абсолютно невипадковий. Один із організаторів Християнської футбольної ліги, волонтер Володимир Гонгалюк, який займається допомогою пораненим, в розмові дізнався, що Віталій Барчина затятий уболівальник «Динамо» і навіть зараз, перебуваючи в далеко не найкращому стані, знаходить можливість стежити за новинами з табору «біло-синіх».

Володимир Мунтян вручив Віталію футболку «Динамо» з №12 (нагадаємо, цей номер віддано динамівським уболівальникам), побажав якнайшвидшого одужання та запросив відвідати гру «Динамо» з «Генгамом» на НСК «Олімпійський» 26 лютого. Наш славетний захисник країни обов'язково підтримає команду, якщо отримає добро від лікарів, а ще візьме в компанію на трибуни кількох бойових товаришів.



«Я сам із Вінницької області, з міста Шаргород, - розповідає про себе Віталій Барчина. - 27 березня минулого року був призваний до армії, служив у вже знаменитій 95-й бригаді (95-а окрема аеромобільна бригада Сухопутних військ Збройних Сил України). Вболівальником «Динамо» вважав себе з самого дитинства, ще з тих часів, коли за команду грали Шевченко та Ребров. Восени 2013 року приїжджав на гру в Лізі Європи проти «Рапіда», раніше багато разів був на матчах на стадіоні «Динамо».

Звичайно, я не застав гру Володимира Федоровича Мунтяна, але добре знаю, яким великим гравцем він був. Велике йому спасибі, як і всьому «Динамо», за підтримку та увагу. Які плани після реабілітації? Повернуся до Слов'янська, до наших хлопців. Будемо захищати Україну.

А ще, величезне спасибі хочу сказати всім нашим волонтерам. Якби не їхня допомога, взагалі не знаю, щоб зараз у нас було…».

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер