Utmost Cup. «Динамо» U14 вийшло у чвертьфінал із першого місця в групі

Utmost Cup. «Динамо» U14 вийшло у чвертьфінал із першого місця в групі

Напередодні наша команда майже забезпечила собі вихід до чвертьфіналу, обігравши луцьку «Волинь» 5:0 та сумську «Барсу» - 7:0. Вчора в паралельному матчі нашої групи «Волинь» переграла «Полісся» 1:0, тож команда з Житомира після двох поразок уже не могла наздогнати киян. Та й іншим «Динамо» теж не дало шансу на продовження боротьби за головний трофей.

Наші хлопці забили п’ять м’ячів без відповіді – три у першому таймі та ще два – у другому. Дублем відзначився Редушко. Ще по одному м’ячу записали на свій рахунок Драган, Рибак та Макаров.

Гру наша команда розпочала впевнено, одразу захопивши контроль м’яча. Перші хвилини динамівці провели на половині поля суперника, але забити до певного часу не вдавалося. Суперник діяв організовано, надійно та чітко у захисті. Втім, на 14-й хвилині динамівцям таки вдалося відзначитися. Спочатку правий захисник Кравченко пройшов своїм флангом та виконав хорошу передачу – Богдан прийняв м’яч та влучно пробив по воротах. Через п’ять хвилин історія повторилася: цього разу флангову передачу виконував уже Дехтяр після того, як наша команда високо пресингувала та відібрала м’яч у суперника. Він увірвався до штрафного майданчика та прострілив на Редушка, який знову майстерно відправив м’яч у сітку.

А незадовго до свистка на перерву кияни довели рахунок до великого, забивши м’яч «у роздягальню». Бурлаков пройшов по флангу, прострілив до штрафного майданчика, де найкмітливішим виявився Драган – 3:0.

Як і в попередньому матчі, тренерський штаб динамівців у перерві зробив усі заміни, окрім воротаря. З польових гравців залишилися грати весь матч лише Бурлаков, Ільченко та Човгаленко. Також по ходу другої половини зустрічі тренери проводили зворотні заміни.

Другий тайм теж пройшов під диктовку нашої команди, яка продовжувала володіти ініціативою. Небезпечні моменти біля чужих воріт виникали регулярно, і в середині тайму один з них удалося реалізувати. Рибак вдало зіграв на підбиранні та дальнім ударом метрів із 20-ти спрямував м’яч у дальній кут воріт. А ще через 10 хвилин Макаров установив остаточний рахунок: удар Редушка прийняла на себе поперечина, а Макаров вдало зіграв на добиванні, опинившись у потрібний час у потрібному місці.

Тож, здобувши три перемоги та максимальну кількість очок, «Динамо» U14 з першого місця в групі вийшло до чвертьфіналу змагань. Поєдинки цієї стадії відбудуться завтра, 12-го березня.

Відеозапис сьогоднішнього поєдинку доступний за посиланням: https://www.facebook.com/VinnytsiaFootballCup/videos/1394878724193049

- З трьох проведених матчів на турнірі сьогоднішній суперник нам сподобався найбільше, - зазначив після гри тренер «Динамо» U14 Євген Лозинський. – На відміну від інших, «Полісся» грало у комбінаційний футбол, гравці не били м’яч абикуди, а грали через коротку передачу, словом, створили для нас більше проблем, ніж попередні команди. З ними було приємно мати справу, адже «Полісся» і саме грає, і іншим дає це робити.

Загалом, ми володіли перевагою і створили більше моментів. Помітно, що у суперника футболісти фізично трохи слабші за наших, зокрема і за антропометричними даними. Їм ще важко, але помітно, що тренер працює, ставить хороший рівень футболу, зрозуміло, що саме хоче від них бачити, хлопці добре навчені.

Завтра зіграємо чвертьфінальний поєдинок, це вже буде матч на виліт, тож потрібно до нього поставитися дуже відповідально.

Utmost Cup. Група «В». 3-й тур

«Динамо» – «Полісся» – 5:0 (3:0)

«Динамо»: 1. Сьомка, 26. Кравченко, 14. Михайленко, 3. Білий, 4. Дехтяр, 6. Човгаленко (11. Редушко, 45), 16. Букатий, 11. Редушко, 10. Драган, 7. Ільченко (16. Букатий, 45), 20. Бурлаков.

На заміну у перерві вийшли: 13. Мангер, 5. Варивода, 21. Дорошенко, 22. Макаров, 17. Бондар, 2. Рибак, 18. Озимай.

Голи: Редушко (14, 19), Драган (30), Рибак (43), Макаров (53).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер