Utmost Cup. «Динамо» U14 обіграло УФК «Карпати» та зіграє у фіналі з «Шахтарем»

Utmost Cup. «Динамо» U14  обіграло УФК «Карпати» та зіграє у фіналі з «Шахтарем»

Нагадаємо, що вчора у чвертьфіналі кияни впевнено обіграли ОК ім. І. Піддубного з рахунком 4:2.

У півфіналі «Динамо» U14 зустрілося з львівськими УФК «Карпати», які на груповому етапі обіграли київський «Чемпіон» 5:0, «Прем’єр-Ниву» 7:0 та кременчуцький «Кремінь» 5:0. А у чвертьфіналі львів’яни в серії післяматчевих пенальті здолали харківський «Метал» (основний час завершився внічию 1:1).

Серед четвірки найкращих також опинилися донецький «Шахтар» та київська «Зміна-Оболонь». Паралельний півфінальний поєдинок завершився раніше нашого матчу, тож динамівці вже знали, що донеччани перемогли киян із рахунком 2:0 та вийшли у фінал.

Гра з УФК «Карпати» склалася для динамівців непросто. Долю зустрічі вирішив єдиний м’яч, який наша команда забила наприкінці зустрічі. Але про все по порядку.

З перших хвилин динамівці більше володіли м’ячем та контролювали гру. Вони затиснули суперника на його половині поля, але львів’яни грамотно та організовано оборонялися, тож усі спроби динамівців як з гри, так і після стандартних положень номінальні господарі нейтралізували. Зокрема, Дехтяр зі штрафного пробив до рук воротарю, а Драган із вигідної позиції пробив вище воріт. Головою завершував подачу від кутової позначки Попов – з тим же результатом.

Загалом, кияни швидко переходили від оборони до атаки, своєчасно вступали у відбір м’яча та робили перехоплення. Напруга біля воріт УФК «Карпати» з кожною хвилиною зростала. Ільченко ледь не замкнув подачу зі штрафного у виконанні Редушка, але до перерви жодній з команд забити не вдалося.

Другий тайм активніше розпочали УФК «Карпати», але, впоравшись зі стартовим натиском суперника, динамівці змогли відсунути гру від власних воріт. Хороший момент був у нашої команди після стандарту, призначеного в районі правого кута штрафного майданчика. Редушко виконав подачу, але ніхто з партнерів замкнути її не зміг. Суперники відповіли не менш гострим штрафним, але м’яч пролетів вище. Загалом, з боку львів’ян було багато порушень правил, тож і стандарти біля їхніх воріт були доволі частим явищем.

В одній з атак кияни тричі (!) впритул пробивали по воротах опонента, але щоразу воротар встигав реагувати якимось дивом. Ще одного разу Домчак врятував свою команду після штрафного у виконанні Драгана метрів із 19-ти – він виставив руки та перевів м’яч на кутовий. Човгаленко із середньої відстані низом пробив поруч зі стійкою, така ж доля спіткала і спробу Ільченка. Нарешті, за три хвилини до свистка на перерву зусилля нашої команди були винагородженні. Драган виконав кутовий, а Попов головою спрямував м’яч у сітку, принісши перемогу своїй команді.

Відзначимо, що у фіналі Utmost Cup «Динамо» U14 зустрінеться з донецьким «Шахтарем». Матч відбудеться завтра, 14-го березня, початок – о 14.30.

Utmost Cup. Півфінал

УФК «Карпати» – «Динамо» – 0:1 (0:0)

УФК «Карпати» (стартовий склад): 1. Домчак, 2. Барило, 4. Грабовський, 5. Черненко, 8. Островка, 9. Кондратюк, 10. Тилипчук, 15. Бурбан, 17. Белев’ят, 18. Резнік, 20. Смаглій.

«Динамо»: 12. Ревенко, 13. Мангер, 3. Білий (17. Бондар, 31), 4. Дехтяр (21. Дорошенко, 31), 5. Варивода, 6. Човгаленко, 10. Драган, 11. Редушко, 8. Попов (к), 7. Ільченко, 16. Букатий (14. Михайленко, 31).

Гол: Попов (57).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер