Успіхи динамівських збірників на всіх рівнях (+ відео)

Успіхи динамівських збірників на всіх рівнях (+ відео)

У черговий раз нагадаємо нашим читачам, що на «Олімпійському» збірна України впевнено переграла Францію з рахунком 2:0 та зробила перший крок на шляху до чемпіонату світу-2014. Голи забивали вихованець «Динамо» Роман Зозуля та нападник «біло-синіх» Андрій Ярмоленко. Окрім того, жовто-синю футболку національної команди цього вечора одягнули Роман Безус, Євген Хачеріді та Олег Гусєв. Сергій Сидорчук та Максим Коваль залишилися в резерві.

У двох паралельних парах відбору до ЧС-2014 в європейській зоні також не обійшлося без динамівців. За присутності 64 тисяч глядачів, які зібралися в Лісабоні на «Ештадіу да Луш», португальцям вдалося переграти шведів, забивши вирішальний м'яч на 82-й хвилині. У стартовому складі «хрестоносців» на поле вийшов і динамівець Мігель, який не просто відіграв усі 90 хвилин, але й відзначився гольовим пасом на Криштіану Роналду!

У Рейк'явіку на стадіоні «Лаугардалсвеллур» (9,768 уболівальників) проводили свою гру з Ісландією хорвати. Нулі на табло жодній із команд змінити так і не вдалося. Що стосується динамівців, то Ніко Кранчар так і залишився в запасі, а Домагоя Віди, на жаль, і взагалі не виявилося серед заявлених на поєдинок.

Не варто забувати, що свої два матчі провели й представники «Динамо-2» – Каталін Карп та Віталійс Ягодінскіс. Щоправда, не за національні, а за молодіжні збірні Молдови та Латвії відповідно.

Наші південні сусіди в Тирасполі на полі критої арени спорткомплексу «Шериф» приймали збірну Сан-Марино та виграли з рахунком 2:0. Карп провів на полі всі 90 хвилин та записав до свого пасиву жовту картку.

На гостьовій же поєдинок проти Ліхтенштейну на полі «Шпортпарк Ешен-Маурен» молодіжну збірну Латвії виводив капітан Віталійс Ягодінскіс. Зі своїми обов'язками в обороні динамівець впорався на відмінно, в той час як партнери по атаці також не підвели – 2:0 на користь балтійців.

Таким чином, відзначимо цікаву тенденцію! Найулюбленіший рахунок для збірних динамівців цього дня були перемоги – 2:0, які здобули збірні України, Латвії та Молдови (дві останні молодіжні). Мінімально виграли й португальці, а от хорвати зіграли внічию. Проте, національні команди, де виступають наші хлопці, не пропустили жодного разу в п'яти зустрічах.

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото (верхнє) В. Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер