УПЛ. «Динамо» – «Ворскла» – 1:0. Звіт про матч

УПЛ. «Динамо» – «Ворскла» – 1:0. Звіт про матч

Другий сезон поспіль «біло-сині» вимушені починати матчем за порожніх трибун. У попередньому на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського у важкому поєдинку було обіграно одеський «Чорноморець» (2:1), а у цьому до киян у гості приїхав не менш міцний суперник.

Порівняно з виграшним поєдинком проти «Шахтаря» в Суперкубку України (1:0), Олександр Хацкевич зробив дві заміни у стартовому складі. Замість Бурди в центрі захисту пару Кадару склав Шабанов, а в центрі поля бразильського новачка Че Че замінив капітан команди Сидорчук.

Головним завданням для тренерського штабу «біло-синіх» було налаштувати футболістів на важливий поєдинок, аби він не сприймався як товариський. А атмосфера, яка панувала всередині «Олімпійського», аж ніяк не нагадувала офіційний матч, та ще й відкриття сезону.

Обидві команди дуже натужно розпочали поєдинок, і тривалий час особливих моментів не виникало. За такої гри основна загроза виходить після стандартних положень, і динамівці мали кілька нагод, аби відкрити рахунок, – зокрема, згадуються небезпечні удари захисників Кадара та Кендзьори, які підключалися на розіграш стандартів. Але забити господарям вдалося після помилки Шуста – Бєсєдін обікрав голкіпера «Ворскли», який забарився із м’ячем, пробивав із гострого кута, але допоміг залетіти сфері у ворота захисник Даллку, на якого й записали автогол – 1:0.

Забитий м’яч не вплинув на інтенсивність поєдинку – суперники, як і раніше, неспішно розігрували свої комбінації. І якщо «Динамо» така гра, загалом, влаштовувала, то полтавчани, напевно, просто поки перебувають не в найкращих своїх кондиціях, щоб нав’язувати якусь боротьбу супернику на кшталт «Динамо».

Після перерви суперники небезпечними моментами особливо не порадували. Найреальнішу нагоду, аби зрівняти рахунок, мав Мисик, удар якого з лінії штрафного майданчика парирував у куті Бойко, а біля протилежних воріт міг відзначитися Шапаренко, замикаючи навіс Вербича з лівого флангу, але з меж воротарського майданчика пробив вище воріт.

Таким чином, «Динамо» розпочинає чемпіонат із мінімальної перемоги й у доброму гуморі готується до наступних поєдинків, не менш важливих та відповідальних.

Українська Прем’єр-ліга, 1 тур

«Динамо» – «Ворскла» – 1:0 (1:0).

25.07.2018. м. Київ, НСК «Олімпійський», без глядачів.

«Динамо»: 71.Бойко, 94.Кендзьора, 30.Шабанов, 44.Кадар, 9.Морозюк, 5.Сидорчук (к), 8.Шепелєв (10.Шапаренко, 75), 29.Буяльський, 7.Вербич, 15.Циганков, 41.Бєсєдін.

«Ворскла»: 1.Шуст, 4.Пердута, 44.Даллку, 33.Чижов, 23.Сапай, 29.Кравченко (8.Габелок, 82), 17.Чеснаков (к), 30.Кобахідзе (7.Кадимян, 71), 10.Кулач (13.Мисик, 63), 82.Ребенок, 26.Коломоєць.

Гол: Даллку (34, автогол).

Попереджені: Морозюк (39) – Чижов (37), Кравченко (46), Кобахідзе (49), Кулач (63), Чеснаков (82), Мисик (84).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер