УПЛ. «Динамо» – «Верес» – 1:0. Звіт про матч

УПЛ. «Динамо» – «Верес» – 1:0. Звіт про матч

Враховуючи нещодавню поразку від «Вереса» у Львові, що ускладнило турнірну ситуацію для «Динамо», звітний поєдинок мав для «біло-синіх» принциповий характер. До того ж, гра з рівнянами проходила акурат між двома поєдинками проти «Лаціо» в Лізі Європи, де наша команда має хороші шанси поборотися за вихід до чвертьфіналу турніру.

Порівняно з четверговим матчем у Римі, Олександр Хацкевич залишив без змін захисну лінію разом із воротарем, а от у середній лінії замість Гармаша, Шапаренка та Циганкова з перших хвилин на полі з’явилися Шепелєв, Вербич та Мораес.

Динамівці спокійно розпочали матч, активізувавшись хвилин за десять після стартового свистка. Спочатку воротар парирував удар Бєсєдіна, потім м’яч після удару Буяльського пролетів повз ворота, і, нарешті, стався гол. Морозюк запустив у прорив Бєсєдіна, Артем виграв забіг у захисника та в падінні віддав пас на Мораеса – Жуніору залишалося поцілити в порожні ворота з центру штрафного майданчика.

До кінця першого тайму залишалося ще багато часу, й динамівці провели його в атаках, фактично не випускаючи суперника з його половини поля. Найкращі моменти, аби подвоїти перевагу, мали Морозюк, який зі штрафного цілив у кут воріт, але воротар зреагував та перевів на кутовий, а також Вербич, який, опинившись перед самими воротами, якимось дивом не зміг влучити по м’ячу, щоб завдати акцентованого удару, що дозволило голкіперу забрати кулю до своїх рук.

Більша частина другого тайму пройшла так само за переваги «Динамо», яке хотіло подвоїти рахунок та убезпечити себе від нервових останніх хвилин. Утім, активний Вербич та Мбокані, який вийшов на заміну, так і не змогли ще раз цього вечора засмутити голкіпера «Вереса». Гості в останній десятихвилинці спробували затиснути динамівців на власній половині поля, влаштувавши штурм володінь «біло-синіх», але так само успіху не досягли.

У підсумку, мінімальна перемога «Динамо», яка дозволяє підопічним Олександра Хацкевича в доброму гуморі готуватися до матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи проти «Лаціо».

Чемпіонат УПЛ. 23 тур

«Динамо» – «Верес» – 1:0 (1:0).

11.03.2018. Київ, НСК «Олімпійський», 4 756 глядачів

«Динамо»: Бойко, Морозюк (к, Гонсалес, 90+4), Кендзьора, Бурда, Кадар, Піварич, Буяльський, Шепелєв, Вербич, Мораес (Шапаренко, 62), Бєсєдін (Мбокані, 74).

«Верес»: Бандура, Борзенко (к), Адамюк, Каменюка, Симінін, Морозенко (Мягков, 62), Карасюк, Кожанов (Пепі, 67), Западня (Приймак, 88), Куліш, Степанюк.

Гол: Мораес (14).

Попереджені: Шапаренко (70) – Симінін (22), Морозенко (48), Адамюк (50).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер