УПЛ. «Динамо» – «Карпати» – 5:0 (+ФОТО, ВІДЕО)

УПЛ. «Динамо» – «Карпати» – 5:0 (+ФОТО, ВІДЕО)

Порівняно з грою проти швейцарців Олександр Хацкевич провів відразу п'ять замін. Швидше, наставник керувався бажанням дати відпочити футболістам, які віддали багато сил у матчі проти «Янг Бойз», а також дати ігрову практику хлопцям, які не потрапляють до складу. Знайшлося місце у складі для Рудька, Корзуна, Буяльського, Циганкова, а головним сюрпризом стала поява на полі Кендзьори. Поляк дебютував за «Динамо, зайнявши звичне для себе місце на правому фланзі захисту.

Уболівальники, що прийшли теплим, але дощовим липневим вечором на НСК, стали свідками безлічі небезпечних моментів та чудових забитих м'ячів. Стартові зусилля динамівців були матеріалізовані в забитий м'яч, який зняв якщо не всі, то багато питань у визначенні переможця. Ярмоленко у звичному для себе стилі «накрутив» на фланзі опонента, прострілив у центр, звідки Буяльський технічно пробив повз воротаря.

Забитий м'яч позначився на характері ведення гри в першому таймі. Співвідношення сил вирівнялося, львів'яни за володінням м'ячем не сильно поступалися динамівцям, хоча небезпечні моменти виникали переважно біля їхніх воріт. Інша річ другий тайм, що пройшов, як то кажуть, «в одні ворота». Доля зустрічі була вирішена з 55 до 62 хвилини, впродовж яких кияни реалізували всі створені моменти, а таких виявилося три. Мбокані та двічі Циганков довели рахунок до 4:0! Відзначимо швидку комбінаційну гру киян у нападі, гравці часто діяли в один дотик, при цьому припускаючись мінімуму помилок. Проти такої гри львів'янам нічого було протиставити, захист тріщав по швах.

У завершальній третині матчу на НСК «Олімпійський» відбулися два знакових моменти. Перший - на поле після тривалої перерви повернувся Олег Гусєв! Другий - перший хет-трик у своїй кар'єрі на найвищому рівні оформив Віктор Циганков!

Набравши після трьох турів максимум очок, «Динамо» одноосібно очолило турнірну таблицю Прем'єр-ліги!

Сезон 2017/18. Чемпіонат УПЛ. 3-й тур

29.07.2017. м.Київ, НСК «Олімпійський»

«Динамо» (Київ) – «Карпати» (Львів) – 5:0 (1:0)

«Динамо»: Рудько, Хачеріді, Віда, Кендзьора, Кадар, Шепелєв (Бесєдін, 76), Буяльський, Циганков, Корзун, Ярмоленко (к) (Гусєв, 67), Мбокані (Кравець, 63).

«Карпати»: Мисак, Нестеров, Лобай, Мірошниченко, Лебеденко (Бусько, 88), Ткачук, Кльоц, Худоб'як (к) (Аркес, 65), Гуцуляк, Чачуа (Ді Франко, 65), Рибас.

Голи: Буяльський (8), Циганков (55, 62, 83), Мбокані (58).

Попереджені: Хачеріді (71), Кадар (74) – Лебеденко (77).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер