УПЛ. «Десна» - «Динамо» - 1:2. Звіт про матч

УПЛ. «Десна» - «Динамо» - 1:2. Звіт про матч

Поєдинок був сповнений гольовими моментами київського «Динамо». На четвертій хвилині Томаш Кендзьора після подачі кутового з правого флангу завдав удару головою - м`яч влучив у захисника. Після удару від Віктора Циганкова голкіпер забрав «шкіряного» до рук. Удар від Володимира Шепелєва на 17-й хвилині гри Ігор Литовка парирував.

Рахунок у матчі було відкрито на 25-й хвилині. Томаш Кендзьора після подачі кутового з правого флангу поцілив у лівий нижній кут воріт чернігівської команди та вивів «Динамо» вперед у рахунку - 0:1.

Сергій Сидорчук завдавав ударів із дальньої дистанції, проте вони не були точними. На 35-й хвилині Фран Соль пробив повз праву стійку воріт «Десни».

На 40-й хвилині «Десна» забила м`яч, проте гол Максима Імерекова не був зарахований через положення «Поза грою».

Наприкінці першого тайму Фран Соль у боротьбі з Максимом Імерековим зазнав травми плеча, через що був вимушений припинити участь у цьому матчі. Замість нього у гру вступив Назарій Русин.

На перерву команди пішли за рахунку 0:1 на користь київського «Динамо».

На початку другої половини зустрічі удару по воротах чернігівської команди завдав Віталій Буяльський - голкіпер забрав м`яча до рук. Удар від Назарія Русина Ігор Литовка у падінні парирував. На 54-й хвилині Віктор Циганков завдав небезпечного удару зі штрафного, проте і з ним Ігор Литовка впорався, вибивши м`яч із-під поперечини. За хвилину удару здалеку завдав Сергій Сидорчук, який голкіпер парирував.

Та на 68-й хвилині «Динамо» все ж забило другий м`яч. Віталій Буяльський поцілив у той-таки лівий нижній кут воріт «Десни» після передачі від Томаша Кендзьори з правого флангу. Тож рахунок став 0:2 на користь київської команди.

Віктор Циганков виконав ще один небезпечний удар зі штрафного, проте влучив у стійку.

На 83-й хвилині Єгор Картушов відзначився голом у ворота київської команди та зменшив відставання в рахунку - 1:2.

Матч завершився перемогою київського «Динамо» над чернігівською «Десною» з рахунком 1:2.

Українська Прем`єр-ліга. 20-й тур. «Десна» - «Динамо» - 1:2 (0:1)

02.03.2019. Чернігів. Стадіон імені Юрія Гагаріна

«Десна» (Чернігів): Литовка, Парцванія, Огіря (Козак, 89), Картушов, Гітченко, Фаворов, Безбородько, Мостовий, Нємчанінов (Богданов, 64), Імереков, Фаворов (к).

«Динамо» (Київ): Бойко, Миколенко, Бурда, Кендзьора, Шабанов, Сидорчук (к) (Кадар, 86), Буяльський (Гармаш, 90+2), Циганков, Шепелєв, Шапаренко, Соль (Русин, 45+3).

Голи: Картушов (83) - Кендзьора (25), Буяльський (68).

Попередження: Фаворов (22), Безбородько (40), Парцванія (70), Сергійчук (78) - Русин (90+1).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер