УПЛ. «Олександрія» - «Динамо» - 2:1. Звіт про матч

УПЛ. «Олександрія» - «Динамо» - 2:1. Звіт про матч

Матч почався для «Динамо» з пропущеного гола. Екс-гравець «Динамо» Цуріков ударом зльоту поцілив у ворота Бойка після навісу Банади з флангу. Таким чином, уже на 4-й хвилині «біло-сині» опинилися в ролі наздоганяючих.

Загалом «Олександрія» досить агресивно почала поєдинок, багато атакувала і провокувала гравців «Динамо» фолити на своїй половині поля, заробляла кутові. Але до середини тайму гостям удалося вирівняти ситуацію. Спочатку Шапаренко добре пробив здалеку, але Паньків зіграв бездоганно, а на 33-й хвилині Кендзьора виконав навіс справа, який точним ударом головою замкнув Вербич. На перерву команди вирушили за рівного рахунку.

На 55-й хвилині стався, мабуть, ключовий епізод другого тайму. В одній з атак «Олександрії» Бойко вийшов із воріт і порушив правила проти активного Цурікова. Рефері виписав голкіперу «Динамо» жовту картку і призначив 11-метровий, який чітко виконав Запорожан.

Кияни великими силами пішли вперед. Спершу пара Кендзьора-Вербич знову була близька до взяття воріт, але цього разу словенця підвела точність. Ще атака - і Миколенко пробив точно в поперечину після навісу Циганкова з кута поля. Але поступово міць атак «біло-синіх» зменшилася.

У заключні секунди матчу врятувати нічию для «Динамо» міг Кадар, але його удар головою прийшовся в руки Паньківу. 1:2 - кияни програють «Олександрії».

Чемпіонат УПЛ. 16 тур. «Олександрія» - «Динамо» - 2:1 (1:1)

25.11.2018. Стадіон «Ніка». 2478 глядачів

«Олександрія»: Паньків, Бабогло, Бондаренко, Ковалець (Довгий, 88), Цуріков, Запорожан (к), Сітало, Шастал (Пашаєв, 77), Гречишкін, Банада, Задерака (Протасов, 58).

«Динамо»: Бойко, Кадар, Кендзьора, Миколенко, Сідклей (Русин, 64), Сидорчук, Буяльський, Циганков, Шепелєв, Вербич, Шапаренко.

Голи: Цуріков (4), Запорожан (56, з пенальті) – Вербич (33)

Попередження: Задерака (31), Сітало (59), Ковалець (68), Запорожан (90+1) – Шепелєв (21), Кендзьора (38), Сидорчук (54), Бойко (55), Кадар (69).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер