УПЛ. 9 тур. «Динамо» - «Дніпро-1» - 2:0. Звіт про матч, огляд

УПЛ. 9 тур. «Динамо» - «Дніпро-1» - 2:0. Звіт про матч, огляд

Це був уже третій поєдинок підопічних Олексія Михайличенка за останній тиждень: минулої неділі наша команда в Полтаві обіграла «Ворсклу» 5:0, а в середу в перенесеному поєдинку 4-го туру на виїзді в компенсований час святкувала перемогу над «Маріуполем» 1:0.

У поєдинку з «Дніпром-1» не змогли взяти участь Микита Бурда і Мохаммед Кадірі, які раніше зазнали пошкоджень. Загалом, у порівнянні з минулим матчем тренерський штаб киян провів помітну ротацію у складі. Також відзначимо, що у складі «Дніпра-1» місце у старті отримав динамівець Владислав Супряга, який виступає за дніпрян на правах оренди.

Гру з «Дніпром-1» наша команда розпочала активно, граючи з двома форвардами: Солем і Бєсєдіним, які протягом першого тайму постійно мінялися місцями залежно від того, як складалися події на полі. Уже на 6-й хвилині м’яч побував у сітці гостей, але арбітр узяття воріт у виконанні Гармаша не зарахував, адже через дотик до м’яча Вербича Денис опинився в офсайді.

Надалі кияни організували навалу на ворота суперника, тож небезпечні моменти біля воріт опонентів виникали регулярно. Найнебезпечніші з них були у Соля та Гармаша. Спочатку Циганков виводив нашого нападника до воріт, але Фран пробив у сітку із зовнішнього боку, а через кілька хвилин Кадар чудовим дальнім пасом вивів Гармаша сам на сам із воротарем, але Денис поцілив точно у Юрчука. Нарешті наші хлопці були винагороджені за наполеглевість, коли на 30-й хвилині провели чудову багатоходову атаку:  у завершальній стадії Миколенко на лівому фланзі в падінні обіграв суперника та прострілив у центр, куди набіг Соль і приблизно з лінії воротарського майданчика відправив м’яч точно в сітку.

Наприкінці тайму динамівці пропустили досить небезпечну та перспективну атаку від суперника. З першим ударом Когута упорався Бущан, а ось на добиванні першим опинився Чічіков і спрямував м’яч у сітку. На щастя, миттю раніше арбітр зафіксував офсайд у дніпровського гравця та взяття воріт не зарахував.

У час, що залишився до свистка на перерву, небезпечні удари до свого активу записали Бєсєдін та Соль, але щоразу не вистачало зовсім трохи, щоб збільшити перевагу.

Після перерви «Дніпро-1» пішов уперед у прагненні відігратися, але занадто близько до своїх воріт господарі суперника не підпускали, виграючи верхову боротьбу після подач із флангів та блокуючи простріли до штрафного майданчика.

Мабуть, найреальніші нагоди відзначитися мали Циганков та Бєсєдин: після того, як воротар «Дніпра-1» Юрчук далеко вийшов із воріт, щоб головою вибити м’яч, Віктор підхопив сферу та пробив уже по порожнім воротам, але свої ворота врятував один із захисників, який виніс м’яч майже із самісінької лінії. А в наступній же атаці Бєсєдін потужно пробив із середньої відстані – тепер уже Юрчук продемонстрував непересічну реакцію та в стрибку кулаками вибив м’яч. Ще одного разу голкіпер дніпрян урятував свою команду після того, як перевів у поперечину удар Циганкова зі штрафного та нейтралізував загрозу після добивання Бєсєдіна.

Та все ж кияни досягли свого в одній із наступних атак, коли Логінов у власному штрафному майданчику завадив пробити Бєсєдіну, і арбітр указав на позначку. Пенальті чітко реалізував Циганков, зробивши перевагу своєї команди більш упевненою. Після цього динамівці були ближчими до того, аби довести рахунок до великого, ніж «Дніпро-1» до того, щоб скоротити відставання.

У підсумку 2:0 – чергова перемога «Динамо».

УПЛ. 9 тур

29.09.2019. Київ, НСК «Олімпійський»

«Динамо» - «Дніпро-1» - 2:0 (1:0)

«Динамо»: 1. Бущан, 94. Кендзьора, 30. Шабанов, 44.Кадар, 16.Миколенко, 5.Сидорчук (к), 19.Гармаш (20.Караваєв, 90), 15.Циганков, 7.Вербич (14.Де Пена, 86), 9.Соль (29.Буяльський, 57), 41.Бєсєдін.

«Дніпро-1»: 33.Юрчук, 8.Польовий, 15.Логінов, 71.Лопирьонок, 3.Сафронов, 4.Кравченко (к), 44.Батагов (69.Вакулко, 46), 25.Когут, 29.Назаренко (7.Коркішко, 80), 77.Чичиков, 89.Супряга (9.Куліш, 70).

Голи: Вербич (30), Циганков (80, з пенальті).

Попередження: Шабанов (37), Гармаш (51) – Батагов (40), Супряга (55), Вакулко (71), Назаренко (76), Сафронов (89).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер